ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διετές συμβόλαιο σε Κουέστα, μικρή απόσταση με Φαμπιάνο

Το θέμα των ανανεώσεων των Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάνο Λέισμαν φαίνεται πως μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς σε λιγότερο από δέκα ημέρες οι δύο παίκτες μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίο τους και από το νέο έτος θα μπορούν να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν.

Οι πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει από πλευράς Άρη με τους δύο παίκτες αναφέρουν τα εξής:

Στην υπόθεση Κουέστα, ο Άρης προτίθεται να δώσει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και να τον μετατρέψει στον μακροβιότερο ξένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου ξεπερνώντας ακόμα και την επταετία (2005-2012) τον Νάτσο Γκαρσία. Ο Ισπανός τερματοφύλας απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει αμφισβητηθεί όπως έχει υποπέσει και σε… ποδοσφαιρικές γκάφες αλλά δεν παύει να είναι μια σταθερή αξία ανθρώπου και παίκτη για τον σύλλογο. Οι συζητήσεις Άρη και Κουέστα είναι σε πολύ καλό δρόμο και μένει να δούμε την τελική έκβαση αυτής.

Από την άλλη πλευρά το θέμα του Φαμπιάνο είναι διαφορετικό. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών ανέδειξαν απόσταση σε όλα τα επίπεδα. Από τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου όπου ο Βραζιλιάνος ζητάει ένα έτος επιπλέον σε σχέση με το διετές που προτίθεται να προσφέρει ο Άρης, κυρίως όμως είναι η οικονομική διαφορά. Φαίνεται πως οι κιτρινόμαυροι προσανατολίζονται σε απολαβές οι οποίες δεν διαφέρουν από τις αντίστοιχες φετινές αλλά ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός θέλει να εξαργυρώσει τις διαδοχικές καλές χρονιές του, προφανώς συνυπολογίσει ότι πρόκειται για το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Ενδεχομένως το ύψος των απαιτήσεών του να σχετίζεται και με τις προθέσεις άλλων ομάδων καθώς το feedback που έχει από την αγορά οδηγεί στην εκτίμηση ότι θα έχει την πολυτέλεια της επιλογής club. Όπως και να έχει πάντως νεότερα στο θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του με τον Άρη θα υπάρχουν σύντομα.

To Top