ΜΠΑΣΚΕΤ

Διευκρίνιση από τον ΑΣ για την γενική συνέλευση με θέμα τον μπασκετικό Άρη

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση προχώρησε ο ΑΣ Άρης σχετικά με την έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα τον μπασκετικό Άρη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

«Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλεί όλα τα μέλη του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 3/07/2019 και ώρα 20:00 στο ‘NICK GALIS HALL’ που σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 την ίδια ώρα , στο ίδιο μέρος.

Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν αυστηρά μόνο τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα ή θα εγγραφούν έως και τη μέρα της Συνέλευσης.

Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των μελών του ΑΣ ΑΡΗΣ ,έως και την ημέρα της Συνέλευσης, μπορούν να πραγματοποιηθούν :

με τη φυσική παρουσία του μέλους στη γραμματεία του ΑΣ ΑΡΗΣ στο γήπεδο Κλέανθης Βικελίδης , επί της οδού Αλκμήνης (Θύρα 7) στον 2ο όροφο , καθημερινά από τις 09:30 έως και 15:30

με τη φυσική παρουσία του μέλους στο γραφείο του ΑΣ ΑΡΗΣ στο γήπεδο Κλέανθης Βικελίδης , επί της οδού Παπαναστασίου (πρώην γραφεία ΚΜΑ) καθημερινά από τις 10:00 έως 18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης , παρακαλούνται τα μέλη τα οποία δεν είναι οικονομικώς τακτοποιημένα ή θέλουν να εγγραφούν να τακτοποιήσουν εγκαίρως τη συνδρομή τους ώστε να αποφευχθούν τυχόν καθυστερήσεις και να διεξαχθεί ομαλά η Συνέλευση».

To Top