Διευκρινιστική ανακοίνωση για τα νέα καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τα νέα καρτελάκια πακέτου εισιτηρίων εξέδωσε το Ποδοσφαιρικό τμήμα, κάνοντας γνωστό ότι θα διατίθενται και το Σάββατο.

Η ανακοίνωση: “Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ διευκρινίζει ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν θα επιτραπεί σε κανέναν κάτοχο πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 η είσοδος στο γήπεδο χωρίς την επίδειξη της καινούργιας κάρτας. Να υπενθυμίσουμε ότι η αντικατάστασή τους γίνεται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης. Για την αντικατάσταση και την παραλαβή τους απαραίτητη είναι η προσκόμιση της προηγούμενης κάρτας και της Αστυνομικής ταυτότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001”.

Διάθεση και το Σάββατο

“Για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση του κόσμου της ομάδας μας, αλλά και για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν καλύτερα όσοι διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει ότι τα νέα καρτελάκια θα διατίθενται και το Σάββατο (21/02), τη μέρα του αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, από τις 12:00 έως τις 15:00 από τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, επί της οδού Παπαναστασίου”.

To Top