Διευκρινίσεις για την συνδρομή του 2012

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τις συνδρομές του 2012 προχώρησε η Λέσχη Φίλων Άρη, επισημαίνοντας ότι η νέα μειωμένη συνδρομή 50 ευρώ δεν θα παρέχει αυτόματη έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας από την ΠΑΕ Άρης και στις αγορές από το «Aris Megastore», παρά μόνο για κάποιες ειδικές κατηγορίες δικαιούχων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Λέσχης:

«Μετά από ερωτήσεις μελών και φιλάθλων που επιθυμούν να εγγραφούν μέλη σχετικά με τη συνδρομή για το έτος 2012 (από 1/1/2012 έως 31/12/2012), διευκρινίζεται ότι το ποσό της ετήσιας συνδρομής μεταβάλλεται στα 50 €. Με την καταβολή της τα μέλη θεωρούνται οικονομικά τακτοποιημένα έχοντας όλα τα δικαιώματα που προκύπτουν από το Καταστατικό της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ (δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δικαίωμα λόγου στις ΓΣ, συμμετοχή στις εκδηλώσεις κλπ). Επιπλέον, η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ θα εξασφαλίζει για το 2012 για όλα τα μέλη της εκπτώσεις σε διάφορες επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρθηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου του ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, η έκπτωση που η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρέχει στα μέλη του Φορέα για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και για τις αγορές στο ΑΡΗΣ MEGASTORE θα ισχύει μόνο για τα μέλη που καταβάλλουν κανονικά τη συνδρομή τους και που επιπρόσθετα (εθελοντικά) καταβάλλουν οικονομική ενίσχυση 50€ προς τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ.

Οι ειδικές κατηγορίες (άνεργοι, δικαιούχοι ΕΚΑΣ, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι) με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής έχουν όλα τα προνόμια της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και το προνόμιο για τις εκπτώσεις που παρέχει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

To Top