Διευκρινίσεις της ΚΜΑ για την επιστολική ψήφο

Διευκρινίσεις για τα μέλη της Κοινωνίας Μελών Άρη που προτίθενται επιλέξουν την επιστολική ψήφο έδωσε η ΚΜΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η ανακοίνωση: “Ενημερώνουμε τα μέλη που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, ότι μπορούν να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την ΑΜΚ παραδίδοντας στην Κοινωνία Μελών ΑΡΗ το ψηφοδέλτιο προτίμησής τους. Το ψηφοδέλτιο πρέπει να είναι τυπωμένο σε διάσταση Α4, διπλωμένο μέσα σε σφραγισμένο άσπρο φάκελο ψηφοφορίας διάστασης 11,5εκ x 23εκ (ίδιου με της διαδικασίας) και να μη φέρει σταυρούς ή αλλα διακριτικά. Ο άσπρος φάκελος της ψηφοφορίας θα πρέπει να περιέχεται σε σφραγισμένο φάκελο της επιλογής τους, μαζί με φωτοτυπία της ταυτότητας και έναν αριθμό τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Ο φάκελος θα πρέπει να παραδοθεί μέχρι και τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, μέσω ταχυδρομείου, courier ή από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση που φέρει το γνήσιο της υπογραφής στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ (Γήπεδο Κλ. Βικελίδης, Παπαναστασίου 154, ΤΚ 54250)”.

To Top