ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διευρύνει το σερί ανόδου με νέο διπλό! (PRESSARIS-LIVE, 15:00)

Τον Νέστο στη Χρυσούπολη αντιμετωπίζει σήμερα (15:00) ο Άρης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου θα αναζητήσει το έκτο σερί “τρίποντο” σε ισάριθμα παιχνίδια, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να διατηρήσει ή ακόμα και να αυξήσει την διαφορά από τους “διώκτες” τους.

Μοναδική απουσία για τον Νίκο Αναστόπουλο αυτή του Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα βρουν απέναντι τους μία ομάδα που έχει να καμαρώνει για το επί σχεδόν δύο χρόνια αήττητο της, αλλά και την εξαιρετική μέχρι και σήμερα πορεία της στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην τρίτη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω απο τον Άρη.

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων”, αποτελείται από τους εξής: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

 

To Top