Διθύραμβοι των Σανς για Τάκερ: “Θα τον ερωτευτούν οι οπαδοί του Φίνιξ!”

Οι Σανς γνώρισαν την ήττα με σκορ 107-97 από τους Θάντερ σε παιχνίδι προετοιμασίας, όμως σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της ομάδας το κέρδος τους από αυτή την ήττα ήταν η απόδοση του Πι Τζέι Τάκερ! Ο πρώην παίκτης του Άρη εντυπωσιάζει…

Αγωνίστηκε 29 λεπτά και είχε 11 πόντους και 5 ριμπάουντ, όμως η γενικότερη παρουσία του ήταν αυτή που τον έβαλε στους διακριθέντες για τους Σανς. Όπως γράφτηκε στο επίσημο σάιτ της ομάδας “ο Πι Τζέι Τάκερ είναι σαν… το μπουκαλάκι νερό τον μήνα Ιούλιου! Είναι από τα πράγματα που οι άνθρωποι του Φίνιξ αγαπούν (λόγω της ερήμου στην Αριζόνα)! Είναι τέτοιος ο τύπος του παίκτη που οι οπαδοί των Σανς και οι οπαδοί των σπορ στην Κοιλάδα, ερωτεύονται! Όπως συνέβη με τον Έλιοτ Πέρι, τον Λούις Άμουντσον, τον Τζο Κλάιν, έχει την ικανότητα να κάνει τα μικρά πράγματα. Είναι ένας εργάτης που θέλει να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει το κοινό”.

Ο Τάκερ για πολλή ώρα μάρκαρε στον αγώνα τον Κέβιν Ντουράντ και είναι αυτός η αιτία που ο κορυφαίος σκόρερ του ΝΒΑ… περιορίστηκε στους 22 πόντους με 8/17 σουτ.

 

To Top