“Δική μου η ευθύνη, δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι”

Την ευθύνη για την ήττα από τον Άρη ανέλαβε ο Νίκος Παντελής, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνη.

Αναλυτικά ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε:

Για το παιχνίδι: «Για εμάς ήταν μία πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Και γίνεται ακόμα χειρότερο με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Σημασία για εμάς έχει το δεύτερο ημίχρονο και έχει επίσης σημασία ότι δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ματς ενώ είχαμε πετύχει το γκολ. Ο αντίπαλος έμεινε νε παίκτη λιγότερο και εμείς δεν πιέσαμε όπως θα έπρεπε. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι αποκλειστική ευθύνη δική μου. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο προπονητής έχει την ευθύνη».

Για την εικόνα της ομάδας: «Βγάλαμε κάποιες φάσεις, όμως δεν τα καταφέραμε. Έγιναν φάσεις, όμως δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Έλειπε το καθαρό μυαλό. Και το χειρότερο είναι πως δεν είχαμε το καθαρό μυαλό, όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο ο Άρης».

Για τον ίδιο: «Όταν μία ομάδα χάνει και η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται και με δέκα παίκτες, τότε η ευθύνη είναι του προπονητή, όπως είπα και πριν. Όταν λέω αναλαμβάνω την ευθύνη, το εννοώ με ότι αυτό συνεπάγεται. Θα μιλήσουμε και με την διοίκηση για να δούμε τι θα γίνει. Το εννοώ ότι είναι δική μου η ευθύνη. Δεν διαχειριστήκαμε καθόλου καλά το παιχνίδι».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top