ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικαίωση Άρη για την υπόθεση Παπαστεριανού, απορρίφθηκε η αίτηση και κρίθηκε ως καταχρηστική!

Δικαίωση του Άρη για την υπόθεση του Μανώλη Παπαστεριανού, ο οποίος μαζί με τον Ρικάρντο Φατί αξίωναν συνολικά 1.000.000 ευρώ από την ΠΑΕ Άρης. Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαιώνει την θετική αυτή εξέλιξη.

Ο Άρης με τους νομικούς του, αλλά και την Superleague στο πλευρό του, ζήτησε την εφαρμογή του νόμου, ο οποίος δεν προβλέπει σε καμία περίπτωση την καταβολή οφειλών της παλιάς ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου είχε οριστεί η υπόθεση του Φατί, στο διαιτητικό δικαστήριο, ο οποίος δεν προσέφυγε στην FIFA, αλλά μόνο στα ελληνικά δικαστήρια και αξιώνει 850.000 ευρώ, όλο το ποσό που του έχει επιδικαστεί. Τον πρώην ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί ο κ. Μορφόπουλος.

Επίσης, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ορίστηκε και η υπόθεση Παπαστεριανού με εκπρόσωπο τον γνωστό και μη εξαιρετέο Γιώργο Παναγόπουλο. Ζητούσε όλο το ποσό των επιδικασμένων οφειλών (163.000 ευρώ) ή το 50% από αυτό.

Οι “κιτρινόμαυροι” δικαιώθηκαν για την υπόθεση Παπαστεριανού, η οποία απορρίφθηκε και κρίθηκε καταχρηστική, κάτι που αναμένεται να γίνει και γι αυτή του Ρικάρντο Φατί αλλά και για οποιαδήποτε άλλη καθώς η απόφαση αυτή δημιουργεί δεδικασμένο.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι αιτήσεις των Καπετάνου και Παπαζαχαρία. Το σημαντικότερο όλων, είναι πως καταρρίπτεται οριστικά η ανεξήγητη απόφαση περί αφαίρεσης τριών βαθμών για την υπόθεση Κοντοβά, η οποία θα μπει οριστικά στο αρχείο.

 

 

To Top