Δικαίωση Άρη στο CAS για Αμόροζο! Απόφαση “χαστούκι”, ο Βραζιλιάνος θα πληρώσει τους κίτρινους!

Μια ευχάριστη είδηση για τον Άρη στην υπόθεση Αμορόζο και μια μεγάλη επιτυχία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ! Οι κίτρινοι όχι μόνο δικαιώθηκαν στο CAS, αλλά έχουν λαμβάνειν από τον Βραζιλιάνο πρώην επιθετικό,έχοντας τελεσίδικα απαλλαγεί από έναν μεγάλο οικονομικό βραχνά!

Η δικαστική διαμάχη του Αμορόζο με τον Άρη πήρε οριστικά τέλος. Κι αυτό το τέλος είχε… χάπι εντ για τους κίτρινους. Ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός που φόρεσε την φανέλα του Άρη το 2008 είχε κάνει προσφυγή στη ΦΙΦΑ, αξιώνοντας αρχικά 1.274.908,59 ευρώ! Αρχικά το δικαστήριο επιδίκασε σε βάρος του Άρη 580.000 ευρώ με απόφαση που επιδόθηκε στις 25/10/2012. Από τα χρήματα αυτά, τα 230.000 ευρώ ήταν δεδουλευμένα και τα υπόλοπα αποζημίωση λύσης της συνεργασίας.

Ο Άρης κυνήγησε την υπόθεση στο CAS καταβάλλοντας συνολικά περί τις 35.000 ευρώ (!) και πριν από μερικές μέρες έδωσε τη μάχη με τον νομικό Κωνσταντίνο Ζέμπερη και μάρτυρα την Έμμυ Βουτσά.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Άρη, μια και το CAS όχι μόνο έσβησε την αποζημίωση των 580.000 ευρώ, αλλά καλεί τον Αμορόζο να πληρώσει 42.000 ελβετικά φράγκα ως έξοδα επιδίκασης της απόφασης, καθώς και 5.000 ευρώ για συμμετοχή στα δικαστικά έξοδα!

Σίγουρα πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον Άρη, που απαλλάσσει τον σύλλογο από ένα “αγκάθι” χρόνων στον δύσκολο δρόμο της οικονομικής του εξυγίανσης!


To Top