Δικαίωση-μαχαιριά Σηφάκη από την ΕΠΟ! Ο Άρης του οφείλει 1.000.000 ευρώ!

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε και πάλι τον Μιχάλη Σηφάκη στην διαμάχη του με τον Άρη και με ψήφους 3-2 επιδικάστηκε στον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ! Είναι μια πολύ αρνητική απόφαση για την ΠΑΕ, ειδικά την στιγμή που καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για την υπαγωγή της στο άρθρο 99.

Πριν από λίγη ώρα η επιτροπή εφέσεων της ελληνικής ομοσπονδίας εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία ο Άρης οφείλει στον διεθνή πορτιέρο ένα εκατομμύριο ευρώ και αυτά τα χρήματα πρέπει να καταβληθούν άμεσα.

Τα δεδουλευμένα στον Σηφάκη είναι 188.000 ευρώ, ενώ 800.000 ευρώ του επιδικάστηκαν, γιατί του αναγνωρίστηκε προστατευόμενη περίοδος. Η νομική υπεράσπιση του Άρη επιχειρηματολόγησε ως το αντίθετο για την προστατευόμενη περίοδο, αλλά η επιτροπή εφέσεων ούτε καν έλαβε υπ’ όψιν της το σκεπτικό των κίτρινων.

Ο Άρης δικαιούται να προσφύγει στο CAS και να περιμένει εκεί να δικαιωθεί ή να έρθει σε συμβιβασμό με τον παίκτη, κάτι που προφανώς γίνεται πλέον και αναγκαιότητα λόγω της προσπάθειας για υπαγωγή στο άρθρο 99.

 

 

To Top