ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αλλά συγκεκριμένα δεδομένα επηρεάζουν την πραγματικότητα του Άρη

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Δήλωσε ότι είναι προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του, κυρίως ως προς την αφομοίωση της φιλοσοφίας, δεν έψαξε για δικαιολογίες, αν και είναι γεγονός ότι η προετοιμασία δεν κυλά όπως ακριβώς περίμενε.

Αν θεωρηθεί ότι η απουσία του Βίκτορ Σανικίτζε ήταν γνωστή και παρόλ’ αυτά αποφασίστηκε η απόκτησή του, διότι όλοι θεωρούν πως ο Γεωργιανός έχει την εμπειρία να προσαρμοστεί άμεσα και να διαχειριστεί την όποια κόπωση έχει μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του, τα υπόλοιπα που έχουν συμβεί δεν ήταν ακριβώς στο… πρόγραμμα.

Ο Μάικλ Τζένκινς έχασε μεγάλο μέρος προετοιμασίας στο Πράβετς, μένοντας εκτός για ένα δεκαήμερο. Ο Ντέβιν Μαρμπλ με το που επέστρεψε η ομάδα από το Πράβετς έμεινε εκτός δράσης για οχτώ ημέρες και έχασε δύο φιλικά. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης χάνει ένα δεκαήμερο λόγω των ενοχλήσεων στον αχίλλειο και άφησε τον Άρη χωρίς κλασικό 4αρι.

Αυτά όλα δεν χρησιμοποιήθηκαν ως δικαιολογία για την μέτρια εικόνα του Άρη από τον τεχνικό του ηγέτη και ορθώς, ωστόσο είναι δεδομένα τα οποία ανήκουν στην… πραγματικότητα και την επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό.

To Top