“Δικαιολόγησε” τον… μισθό του ο Γκαρσία: “Δεν είχαμε το 50-50 απ’ τη διαιτησία”

Ο Πάμπλο Γκαρσία στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία υποστηρίζοντας ότι οι πολλές κίτρινες κάρτες δεν του έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστεί το παιχνίδι όπως θα ήθελε, αναφέρθηκε επίσης στο σοβαρό ζήτημα του γηπέδου. Σε κάθε περίπτωση “δικαιολόγησε” τον… μισθό του! Προφανώς… δικαιολόγησε τον μισθό του!

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού υποστήριξε αρχικά ότι:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου. Για μένα είναι πρωταθλητές όχι για το αποτέλεσμα αλλά για τον τρόπο που δουλεύουν. Παίκτες οι οποίοι για πολλά χρόνια ήταν στη δεύτερη κατηγορία, με πολλά προβλήματα και σήμερα είναι μια μεγάλη ομάδα. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε παρότι έχουμε προβλήματα σαν αυτό με το γήπεδό μας. Προφανώς πρέπει να το κοιτάξουμε και να διορθωθεί για την ασφάλεια των φιλάθλων μας. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Είχαμε πολλές κίτρινες κάρτες. Μετά είναι δύσκολο να ελέγξεις το παιχνίδι. Έπρεπε να βγάλω έναν παίκτη επειδή είχε κίτρινη κάρτα. Μετά έχεις αμφιβολία γιατί φοβάσαι μην κάνει κι άλλο φάουλ και με όλ’ αυτά προσπαθούμε να παλέψουμε. Προσωπικά πάντα ζητάω στους διαιτητές να είναι σωστοί, δηλαδή 50-50. Μου αρέσει να είμαστε δίκαιοι στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. Μετά ας κερδίσει ο καλύτερος».

Σε ερώτηση για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, για μια ακόμη φορά, στα τελευταία λεπτά είπε ότι: «ήταν λίγο απ’ όλα. Με τον Παναιτωλικό είχαμε πει ότι αν το παιχνίδι γινόταν στις Σέρρες θα το είχαμε αποφύγει. Το είδατε με τη Λαμία όπου με τη βοήθεια του κόσμου πήραμε αυτό που θέλαμε. Και δεν έχουμε το 50-50. Αν ο διαιτητής σφυρίξει 15 φάουλ και δέκα κόρνερ, δεν έχει στο μυαλό σου ότι μπορεί να γίνει κάτι σε κάποια φάση. Βλέπουμε ότι μ’ αυτά τα φάουλ χάνεις μέτρα στο γήπεδο. Ξέρω τι είναι. Φάουλ, φάουλ, φάουλ και αντίστοιχα τίποτα. Δεν γκρινιάζω, προσπαθώ να ω βοηθήσω τον διαιτητή αλλά αυτό που λέω έγινε σήμερα».

Ρωτήθηκε περαιτέρω κι αν θεωρεί ότι είναι άδικο το αποτέλεσμα: «Η κατοχή της μπάλας δεν μου λέει κάτι. Μπορεί να έχουν την μπάλα αλλά χωρίς να δημιουργούν φάση. Προφανώς πρέπει να βελτιωθούμε αλλά αυτές οι λεπτομέρειες σε κρατάνε πίσω. Επτά κίτρινες κάρτες ήταν. Πρέπει να έχεις παίξει μπάλα για να κρίνεις».

Σε ερώτηση για τον κακό τρόπο διαχείρισης των τελευταίων λεπτών από την ομάδα του η οποία είχε βιαστικές απομακρύνσεις, μηδέν κρατήματα μπάλας απάντησε:

«Αν τα κάναμε όλ’ αυτά θα βγούμε Πρωταθλητές. Έχουμε πολλά παιδιά που έπαιζαν στη δεύτερη κατηγορία» και κατέληξε αναφερόμενος εκ νέου στο ζήτημα του γηπέδου. «Είχαμε την επιλογή να πάμε στον Βόλο αλλά προτιμήσαμε να έρθουμε εδώ. Είναι κακό. Έχουμε μικρά παιδιά που θέλουν να έρχονται στο γήπεδο γιατί για μας είναι μια γιορτή αυτά τα παιχνίδια. Είναι κρίμα για μας».

To Top