ΜΠΑΣΚΕΤ

Δικαιοσύνη ζήτησε ο Αρης και ίση αντιμετώπιση, αλλά μάταια! Παίρνει τα μέτρα της η ΚΑΕ Αρης!

Ο Αρης τόσο με το Περιστέρι όσο και την Καρδίτσα έτυχε διαιτητικής αδικίας με κάθε τρόπο σε κρίσιμα σημεία.

Η ΚΕΔ συνεχίζει την ίδια τακτική λέγοντας στους ανθρώπους του Αρη ότι οι διαιτησίες ήταν καλές. Όχι κύριοι, μάτια έχουμε και βλέπουμε.  Στον αγώνα με το Περιστέρι στο σημείο που ο Αρης μείωσε στους 8 και στην συνέχεια ο Καστρίτης πήρε τεχνική ποινή στο 64-67!

Με την Καρδίτσα στην πιο κρίσιμη φάση αντί να πάρει τεχνική ο Αγραβάνης, δόθηκε αντιαθλητικό, ενώ το ματς κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Δηλαδή, πόσο πιο απλά να είναι δίκαιες και ισότιμες οι διαιτησίες, για να μην επηρεάζονται οι αγώνες!

«Το μόνο που ζητήσαμε είναι ίση αντιμετώπιση», έλεγαν οι άνθρωποι , αλλά μάταια. Με Περιστέρι και Καρδίτσα οι φωνές πήγαν στον βρόντο.

Ο Αρης θα κυνηγήσει με κάθε τρόπο την προστασία της ομάδας και αυτό που δεν καταλαβαίνει κανείς είναι γιατί μια τόσο μπασκετική ομάδα με 5.000 κόσμο σε κάθε εντός έδρας ματς και μια προσπάθεια εξυγίανσης με κάθε κόστος να έχει τέτοια αντιμετώπιση.

Σίγουρα, η ΕΟΚ και η ΚΕΔ θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τα παράπονα του Αρη και να τα διορθώσουν, γιατί μόνο κακό στον εαυτό τους και στο ελληνικό μπάσκετ κάνουν…

 

To Top