ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Δικαιώθηκε” ο Αναστόπουλος με την απόφασή του να μιλήσει

Η απόφασή του να μιλήσει, τον έχει δικαιώσει. Ο Νίκος Αναστόπουλος, δεν το συνηθίζει να απευθύνει ομιλίες προς τους παίκτες του στο Νέο Ρύσιο, ωστόσο, τα αποτελέσματα της κίνησης του την Τρίτη, είναι ήδη εμφανή.

Θετικά έχει επιδράσει η ομιλία του 58χρονου προπονητή, το μεσημέρι της Τρίτης, πριν την έναρξη της προπόνησης στα αποδυτήρια. Ο τεχνικός του Άρη συγκέντρωσε τους παίκτες του και μέσα σε ένα δεκάλεπτο, φρόντισε να αναπτερώσει το ηθικό τους, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Τα πρώτα αποτελέσματα; Άκρως θετικά, καθώς το κλίμα είναι σαφέστατα καλύτερο. Όχι βέβαια, ιδανικό, από τη στιγμή που διακόπηκαν τα πρωταθλήματα, αλλά οι παίκτες του δείχνουν να έχουν ήδη αλλάξει διάθεση και να είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν στο γήπεδο, ότι έχουν συνειδητοποιήσει τα λάθη τους.

Θυμηθείτε τι είχε πει ο “Αναστό”: “Γνωρίζοντας, πως να τονώσει την ψυχολογία τους, με φράσεις του τύπου: «Θα μιλήσουμε στο γήπεδο. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Πιστεύω σε εσάς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει», προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα και έως ένα βαθμό τα κατάφερε σημαντικά.

Παράλληλα, όπως στη συνέντευξη τύπου της Κυριακής, έτσι και χθες, επικαλέστηκε και το… παράδειγμα του 2006. Όταν δηλαδή, ανέλαβε τον Άρη στη Β΄Εθνική -τότε- μετά τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. «Δεν είχαμε ξεκινήσει καλά, ούτε και τότε. Ο κόσμος ήταν εναντίον μας και με το δίκιο του. Μετά ήρθε το σερί και πετύχαμε την άνοδο. Είναι νωρίς ακόμα, τίποτα δεν είχε τελειώσει ακόμα κι αν κερδίζαμε».

To Top