Δικαστικός “μύλος”! Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα ο Σκόρδας για την ακύρωση των αποφάσεων της γενικής συνέλευσης!

Είναι τόσα πολλά τα δικαστήρια στον Άρη τον τελευταίο καιρό που χάθηκε το… “σκορ”! Νέα δικαστική απόφαση εκδόθηκε σήμερα, η οποία αυτή τη φορά δικαιώνει τον Λάμπρο Σκόρδα στο μπαράζ των δικαστηρίων που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους δυο μήνες, σε έναν απίστευτο δικαστικό “μύλο”!

Το νέο δικαστικό επεισόδιο έχει να κάνει με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο Σκόρδας, με τα οποία ζητούσε να μην ισχύσουν οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης του Φεβρουαρίου στο Βελλίδειο. Αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα τα κέρδισε και το δικαστήριο αποφάσισε σήμερα να μην ισχύσουν οι αποφάσεις του Βελλιδείου, μέχρι την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και ορίστηκε για τον ερχόμενο Νοέμβριο!

Πρακτικά άμεσα δεν έχουν εφαρμογή, αλλά αναμένεται να παίξουν ρόλο στο δικαστήριο της 13ης Μαΐου όταν το δικαστήριο θα κρίνει εάν πρέπει να επιστρέψει η διοίκηση Σκόρδα ή εάν θα συνεχίσει ως έχει η διοίκηση Στεφανίδη.

Η σημερινή απόφαση πρόκειται για παράλληλη ενέργεια σε σχέση με την νέα αίτηση αναστολής ισχύος της απόφασης του Ερασιτέχνη Άρη για την αντικατάστασή του και την αγωγή ακυρότητας της σχετικής απόφασης του δ.σ. του ΑΣ που κατέθεσε σήμερα ο Σκόρδας!

Παράλληλα, ο Σκόρδας κατέθεσε και έφεση κατά της απόφασης 559/2014, που όριζε τη διοίκηση Στεφανίδη στην ΠΑΕ. Η δικάσιμος ορίστηκε στις 2 Μαρτίου 2015!

To Top