Δικηγόρος Λιαδέλη: “Ο ίδιος και ο γιος του βρέθηκαν στον λάθος τόπο τη λάθος στιγμή” (video)

Ο δικηγόρος του Παναγιώτη Λιαδέλη, Ιωάννης Καραγκιόζος, αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν έξω από το νυχτερινό μαγαζί και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης του.

Αρχικά, ο δικηγόρος τόνισε στο MEGA: “Στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρίας στην οποία ανήκει η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν υπάρχει ο κύριος Λιαδέλης. Ο κύριος Λιαδέλης όπως και ο γιος του απασχολείται ως υπεύθυνος και τίποτα περισσότερο”

Για τους λόγους για τους οποίους κρατούνται: “Ο κύριος Λιαδέλης και ο γιος του βρέθηκαν στο λάθος τόπο τη λάθος στιγμή. Μετά από όλους αυτούς τους πυροβολισμός κατά τριάντα ανθρώπων έξω από τη συγκεκριμένη επιχείρηση και προκειμένου να μη διαφύγουν οι δύο δράστες τους ακολούθησαν, για να τους εντοπίσουν και στο μεταξύ ειδοποίησαν περιπολικό που ήταν εν κινήσει για ότι είχε συμβεί.”

Για το ποια είναι η κατηγορία: “Η κατηγορία ο ένας από τους δύο δραστών διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, τολμώ να πω για προληπτικούς λόγους, η κυρία εισαγγελέας ερευνά το ενδεχόμενο βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Για αυτό το λόγο είναι προσωρινά κρατούμενος μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία”

To Top