ΜΠΑΣΚΕΤ

Διοίκηση και Γιαννάκης πρέπει να πάρουν αποφάσεις άμεσα για το ρόστερ

Το πρόγραμμα του Άρη είναι δύσκολο και θα πρέπει το ρόστερ να βελτιωθεί άμεσα, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει η διοίκηση να λύσει και τυπικά τα συμβόλαια των Κουάμι Βον και Μπρεντ Πέτγουεϊ και ο Παναγιώτης Γιαννάκης να βρει τους κατάλληλους παίκτες, αλλά παράλληλα να γίνει προσπάθεια για να μειωθεί το μπάτζετ σε επίπεδα που μπορεί η ΚΑΕ να καλύψει.

Ο κακός σχεδιασμός του καλοκαιριού έχει τις συνέπειές του τον χειμώνα. Αυτό βιώνει ο Άρης, που γνώρισε χθες την ήττα από μια ομάδα όχι καλύτερη από τον ίδιο.

Οι κίτρινοι πρέπει να πάρουν αποφάσεις. Πρώτα με γνώμονα τη βιωσιμότητα της ομάδας και μετά με γνώμονα την ποιότητα του ρόστερ και το αγωνιστικό αποτέλεσμα. Υπό αυτό το πρίσμα όλοι οι ξένοι – ίσως εκτός Μπένσον – μπαίνουν στον ίδιο παρανομαστή, της προσφοράς σε σχέση με το συμβόλαιό τους. Και θα πρέπει να κριθούν γι’ αυτό.

Δεν είναι κακό να παραδεχθεί κανείς ότι έκανε λάθος επιλογή. Κακό είναι να επιμένει σε μια επιλογή που δεν βγαίνει. Υπάρχουν ξένοι παίκτες στην αγορά που είναι φθηνότεροι και καλύτεροι από αυτούς που έχει ο Άρης.

Δεν μπορεί να γίνουν πολλές αλλαγές μαζεμένες, είναι λογικό αυτό, αλλά θα πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις, διότι οι κίτρινοι κινδυνεύουν από… εθισμό στις ήττες και αυτό μπορεί να εξελιχθεί στον χειρότερο (αγωνιστικό) εχθρό.

To Top