ΜΠΑΣΚΕΤ

Διοίκηση Πρωτοδικείου στο μπάσκετ με την συναίνεση του Γουλιέλμου

Δρομολογούνται οι εξελίξεις της επόμενης μέρας για να σωθεί η παρτίδα στον μπασκετικό Άρη. Εξελίξεις που φέρνουν την λύση διοίκησης Πρωτοδικείου, με πρόεδρο τον Χάρη Παπαγεωργίου και την συναίνεση του Δημήτρη Γουλιέλμου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ήδη έγιναν από το πρωί αρκετές ζυμώσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης στο Αλεξάνδρειο, με ρυθμιστή τον Ερασιτέχνη Άρη. Παράγοντες όπως οι Γαλιλαίας, Ρουσιαμάνης, Ζουλιάμης, Πλιάκης, Λιούπης Φωτιάδης κ.α. είναι διατεθειμένοι να βάλουν πλάτη στα δύσκολα, με επικεφαλής τον Χάρη Παπαγεωργίου στην θέση του προέδρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γουλιέλμος, ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, συμφώνησε να βγει από το κάδρο, ώστε και να γίνει μια ενωτική διοίκηση Πρωτοδικείου, που θα ενώσει όλο τον κόσμο του Άρη και με αυτή θα ψάξει να βρει τη λύση για να σωθεί η χρονιά.

Ήδη έγινε επαφή με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης Λευτέρη Αρβανίτη, ο Ερασιτέχνης θα κάνει την αίτηση και ο Γουλιέλμος θα συναινέσει, ώστε να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις σε διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, με πρώτο από όλα την εξεύρεση του νέου τεχνικού, μετά και την παραίτηση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει την Τρίτη, έχοντας ξεκαθαρίσει ποιοι θα συμμετέχουν σε αυτήν.

To Top