Διοίκηση σε Μανιά: «Φέρε πρόταση…» – Σενάρια για ενδιαφέρον από Τουρκία!

Η επιθυμία πώλησης του Μιχάλη Μανιά ήταν και είναι κοινό μυστικό στον Άρη, στο πλαίσιο του πλάνου βιωσιμότητας, που θέλει να παρουσιάσει η διοίκηση Στεφανίδη για την ΠΑΕ Άρης, καθώς τα χρήματα που θα εισρεύσουν στα ταμεία της από την παραχώρηση του σε άλλο σύλλογο με την μορφή μεταγραφής θα δώσουν (μεταξύ άλλων) την οικονομική «ανάσα» που αναζητεί ο σύλλογος το τελευταίο διάστημα.

Για τον λόγο αυτό και δεδομένου του μεγάλου για τα δεδομένα της Β΄Εθνικής συμβολαίου του η ΠΑΕ αναγνώρισε τις δυσκολίες παραμονής του στην ομάδα -παρότι αποτελεί επιθυμία όλων να παραμείνει- και διεμήνυσε στον ποδοσφαιριστή αλλά και τους εκπροσώπους του να αναζητήσουν μία οικονομικά καλή πρόταση για την πώληση του!

Στους ρυθμούς αυτούς κινείται το τελευταίο διάστημα ο πρώτος σκόρερ του φετινού Άρη μέσω του εκπροσώπου του, ο οποίος προσπαθεί να συνδυάσει μία καλή πρόταση με προοπτική εξέλιξης για τον ίδιο αλλά και να ικανοποιήσει ταυτόχρονα και τα «θέλω» της ΠΑΕ Άρης με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Υπενθυμίζουμε πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Μιχάλη Μανιά αγγίζει το 1.000.000 ευρώ, με τον Άρη να είναι θετικός -ωστόσο- σε κάθε ρεαλιστική πρόταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του παίκτη μπαίνει στην διαδικασία αυτή, ως κίνηση καλής θέλησης απέναντι στον Άρη, τη στιγμή που υπάρχει δικαίωμα προσφυγής…

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το contra.gr: “Τουλάχιστον τρεις ελληνικές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα φορ, ωστόσο η πλευρά του περιμένει κάτι καλύτερο και κρύβει τα χαρτιά της. Ποιο είναι το καλύτερο; Πρόταση από τουρκική ομάδα, προσφορά που αναμένεται να φέρει χρήμα και στα ταμεία του Άρη. Οσονούπω τα νεότερα”.

To Top