Διοίκηση, Σούλης και παίκτες τα έλεγαν μέχρι τις 4 τα ξημερώματα! “Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε…”

Τα… σώψυχά τους μέχρι τις 4 τα ξημερώματα έβγαλαν στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή του Άρη παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, λίγες ώρες μετά το νέο στραπάτσο από την Καλλονή. Μίλησαν όλοι, ακούστηκαν όλοι και το συμπέρασμα αυτής της συζήτησης ήταν ότι κανείς δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει.

Η αποστολή του Άρη έμεινε χθες το βράδυ στην Αθήνα. Οι παίκτες γύρισαν στο ξενοδοχείο έφαγαν και αποσύρθηκαν στα δωμάτιά τους. Περίπου στις 2 τα ξημερώματα τους ζητήθηκε να κατέβουν κάτω! Παρούσα η διοίκηση, παρών ο Σούλης Παπαδόπουλος και όλοι οι παίκτες μίλησαν για περισσότερο από δύο ώρες!

Μέλη της διοίκησης ανέφεραν ξεκάθαρα: “Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη, πρέπει να σωθεί η ομάδα, να τα δώσουμε όλοι όλα”.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στην διάρκεια της δικής του τοποθέτησης τόνισε πως “αυτή την ώρα κανείς Αρειανός δεν κοιμάται. Για όλους αυτούς πρέπει να μην σταματήσουμε να παλεύουμε για να σώσουμε την ομάδα”.

Οι παίκτες τοποθετήθηκαν επίσης. “Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, ξέραμε εξαρχής ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Πήραμε πάλι υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, αλλά όσοι είμαστε εδώ πρέπει να παλέψουμε. Δεν έχουμε δικαίωμα να μην το κάνουμε”.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα… Ας ήταν η τελευταία φορά που τα λόγια έχουν μεγαλύτερη ουσία από τις πράξεις στον Άρη…



To Top