Διοίκηση στα… όρια της μετά τις παραιτήσεις

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται σε μια κλωστή, στα… όρια της, μετά τις 3+1 παραιτήσεις από το 7μελες συυμβούλιο.

Αρχικά, η ανάκληση της συμμετοχής του εκπροσώπου του ΑΣ Άρης, Θωμά Γιώτα και στη συνέχεια οι διαδοχικές παραιτήσεις Νίκου Βογιατζή, Διονύση Αριστοτελίδη, Γιώργου Βασβάνη, άφησαν τυπικά τη διοίκηση με τους Λάμπρο Σκόρδα, Θανάση Κώνστα, Στέφανο Τσιόνκη.

Κοντά στη διοίκηση δήλωσαν παρόντες τόσο ο Νικήτας Ματθαίου, όσο και  Χρήστος Τσομπανίδης, αλλά για να αντικαταστήσουν τυπικά κάποια από τα παραιτηθέντα μέλη, απαιτείται απόφαση Ειρηνοδικείου, με αίτηση από ΑΣ,ΚΜΑ, μετόχους, αλλά όσο υπάρχει η δικαστική διαμάχη, δεν μπορεί να προχωρήσει μια τέτοια εξέλιξη.

Τυπικά, η διοίκηση μπορεί να συνεχίσει μέχρι και με τρία μέλη, όπως έχει γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν (πχ. διοίκηση Αθανασιάδη, Ζαμπέτα, Γρόλλιου). Επί της ουσίας όμως, είναι φανερό ότι η κατάσταση είναι οριακή.

Μέχρι το δικαστήριο της 18ης Μαρτίου με την συζήτηση της αίτησης αντικατάστασης της διοίκησης της ΠΑΕ λογικά δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη. Οι παραιτήσεις αυτές προφανώς και θα αποτελέσουν το βασικό μέρος της επιχειρηματολογίας για τον “σοβαρότατο λόγο” που θα επικαλεστούν ΚΜΑ και ΑΣ στο δικαστήριο της 18ης Μαρτίου.

To Top