Διοικητικά χαμόγελα για τον «πρώτο μήνα» του Πολωνού

«Από το …αεροπλάνο στο γήπεδο», όπως γλαφυρά περιέγραψε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ , βάζει τις βάσεις για έναν ανταγωνιστικό και δυνατό Άρη. Ο Πολωνός έκλεισε ήδη τον πρώτο του μήνα στη Θεσσαλονίκη, με δείγματα γραφής που κάνουν τους ανθρώπους της διοίκησης να χαμογελούν για την επιλογή τους.

Αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι διοικούντες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά του Πρόμπιερζ.

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο έχουν ένα αντικειμενικό δείγμα από τη δουλειά, τη νοοτροπία, αλλά και την ψυχοσύνθεση του προπονητή που επέλεξαν να βγάλει την ομάδα από την αγωνιστική κρίση. Και φαίνεται ότι η επιλογή τους αυτή είναι σε θέση να τους δικαιώσει μετά τα δείγματα γραφής του «πρώτου μήνα» στην ομάδα…

Η αίσθηση αυτή δεν είναι απλά ανάγνωση των εμφανίσεων και αποτελεσμάτων της ομάδας (δυο νίκες, δυο ήττες) αλλά γενικότερα ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα από τη μέρα που ανέλαβε ο 39χρονος τεχνικός. Μια εικόνα που αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της διοίκησης αναγνωρίζοντας τις δύσκολες συγκυρίες που ανέλαβε την ομάδα.

Μάλιστα τείνει να γίνει παροιμιώδης η εργασιομανία του Πολωνού, γεγονός που ανεβάζει τον πήχη για παίκτες και συνεργάτες. Επίσης, σημαντικό στοιχείο που δεν μπορεί κανείς για την ώρα να παραβλέψει, αποτελεί ο χειρισμός των επιλογών σε αγωνιστικό επίπεδο.

Με άλλα λόγια τον θεωρούν ικανό και δίκαιο, ωστόσο σε μια περίπτωση, αυτή του Σάκη Πρίττα θα μπορούσε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.   

Το τελευταίο είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει σύντομα, σε ότι αφορά το μέλλον του 32χρονου μέσου στην ομάδα.

To Top