Διοικητικές “ντόπες” στην προπόνηση: “Νίκη, τίποτα άλλο”

Παρουσία των παραγόντων του Άρη ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα η προπόνηση της ομάδας του Άρη, η τελευταία πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Ψηφίδη βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο και μίλησε στους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να “ντοπάρει” ψυχολογικά ενόψει του καθοριστικού αγώνα.

“Η διοίκηση και ο κόσμος σας αγκαλιάζουμε σε αυτήν την προσπάθεια. Είμαστε όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι, όπως είμαστε και σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε στο τέλος με επιτυχία. Νίκη, τίποτα άλλο και προχωράμε για την αγωνιστική σωτηρία της ομάδας” ήταν το ρεζουμέ των όσων ειπώθηκαν από διοικητικά χείλη προς την ομάδα.

Τις τελευταίες μέρες δόθηκε μεγάλος βάρος και στο ψυχολογικό κομμάτι, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν προηγηθεί ομιλίες και του προπονητή Σούλη Παπαδόπουλου στους παίκτες.

Οι τελευταίοι δείχνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να ανταποκριθούν στην αποστολή τους και ξεκινώντας με το τρίποντο κόντρα στον Πανθρακικό να επιτύχουν την επιβίωση του Άρη.

To Top