ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διοικητικό συμβούλιο απαντήσεων, λύσεων, αποφάσεων και πράξεων

Σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης, το οποίο συγκάλεσε ο ιδιοκτήτης, Νίκος Λάσκαρης και στην διάρκεια του οποίου αναμένεται να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του τμήματος.

Ο Νίκος Λάσκαρης καλείται καταρχήν να δώσει απαντήσεις στα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. της ΚΑΕ, αλλά και λύσεις στα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί και στην πλειοψηφία τους οφείλονται στην έλλειψη ρευστότητας.

Σε δεύτερη φάση είναι λογικό να θέλει να αναλύσει το πλάνο του για τον Άρη, προφανώς σε συνάρτηση με τις δικές του υποθέσεις, που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα. Είχε προαναγγείλει πλάνο πενταετίας, αλλά με τα σημερινά δεδομένα είναι μάλλον άτοπο να μπει σε μια τέτοια διαδικασία, όταν ακόμα υπάρχει αβεβαιότητα για το πώς θα κλείσει η “τρύπα” της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, το σημερινό διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να δώσει και απαντήσεις και λύσεις για το μέλλον του Άρη και όλοι όσοι συμμετέχουν δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι ο χρόνος έχει γίνει πλέον εχθρός και όχι σύμμαχος…

To Top