Διορία της Ρεάλ για Εμπαπέ μέχρι την έναρξη της LaLiga

 

Η… σαπουνόπερα που αφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, «καλά κρατεί», με τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι τεταμένες και την Λίβερπουλ να «μπαίνει σφήνα» για τον δανεισμό του Γάλλου σταρ.
Ωστόσο, η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει δύο εναλλακτικές λύσεις για το ζήτημα, καθώς είτε ο Εμπαπέ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2024, είτε θα πάρει μεταγραφή τις επόμενες εβδομάδες, προκειμένου οι πρωταθλητές Γαλλίας να έχουν οικονομικό όφελος.

Αποκλεισμένος από την αποστολή της Παρί ΣΖ που ταξίδεψε στην Ασία για περιοδεία και φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, ο Εμπαπέ παρακολουθεί τα τεκταινόμενα χωρίς να τοποθετείται.

 

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης, που δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνουν οι Γάλλοι, έχουν οριοθετήσει χρονικά τις όποιες προσπάθειες για την απόκτηση του Εμπαπέ. Και αυτή η ημερομηνία, είναι σύμφωνα με το ESPN, η 12η Αυγούστου 2023, οπότε και θα αρχίσει η νέα LaLiga με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

To Top