ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διούδης: “Έχω χαρίσει πάρα πολλά χρήματα στον Άρη, θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω”

Ο τερματοφύλακας της πολωνικής Ζαγκλέμπιε, Σωκράτης Διούδης, παραχώρησε στο podcast «Κουβέντα στο ΠΙ & ΦΙ» συνέντευξη και εκτός των άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Άρη… 
Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τις συμπεριφορές από τον κόσμο του Άρη που τον πίκραναν τόνισε: «Όχι δεν με ενοχλεί, με ενόχλησε την στιγμή που έγινε. Ο λόγος είναι πολύ αστείος. Μια αρκετά μεγάλη μερίδα οπαδών με αντιμετώπισε πολύ άσχημα. Ήταν ένας συγκεκριμένος αγώνας με τον Παναθηναϊκό που ανεβήκαμε στην Θεσσαλονίκη. Το ότι έπαθα λουμπάγκο στο ζέσταμα πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δεν μπορούσα να αγωνιστώ και με υποδέχθηκαν έτσι για εμένα είναι αστείο. Ενδεχόμενος να πιστεύανε ότι όντως δεν ήθελαν να παίξω κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά πραγματικά είναι αστείο. Μάλιστα τα καλύτερα μου παιχνίδια τα έχω κάνει κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα πρόσθεσε για την σχέση του με τον Άρη: «Όταν ήμουν μικρός το μόνο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Άρη. Το όνειρο μου ήταν να παίξω στον Άρη και αυτό λέει πολλά γι’ αυτό που αισθάνομαι γι’ αυτήν την ομάδα. Στον Παναθηναϊκό έπρεπε να αποδείξω μέσα στο γήπεδο το τι μπορώ να καταφέρω. Στον Άρη δεν ήταν έτσι, έχω κάνει κι άλλα πράγματα. Επέστρεψα από μια ομάδα που αγωνιζόταν στο Champions League, την Kλαμπ Μπριζ, και γύρισα να παίξω στην Β’ Εθνική με τον Άρη. Αυτό δεν το κάνει οποιοσδήποτε. Έχω χαρίσει πάρα πολλά χρήματα στην ομάδα με τις δύο μου μεταγραφές».

Για το αν θα επέστρεφε στον Άρη δήλωσε: «Ελπίζω οι συνθήκες να είναι κατάλληλες και να μπορέσω να επιστρέψω. Δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, σίγουρα όμως είναι φοβερό συναίσθημα να αγωνίζεσαι στην ομάδα.

Οφείλω πολλά στην ομάδα».

To Top