Χωρίς κατηγορία

Διούδης, αποκρούσεων συνέχεια στα πέναλτι με το… 13αρι του Σηφάκη

Δεξιοτέχνης των πέναλτι αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά ο 19χρονος τερματοφύλακας του Άρη, Σωκράτης Διούδης, αποκρούοντας το τρίτο κατά σειρά πέναλτι της Κόμο, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία του σημερινού “τριανγκολάρε”.

Μετά την σπουδαία εξουδετέρωση του πέναλτι στον ημιτελικό της Εθνικής Νέων κόντρα στην Αγγλία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19, ο νεαρός  πορτιέρο έδειξε για μία ακόμα φορά πως το “έχει”, μια και η σωστή του τοποθέτηση στο πέναλτι του Γκότσερ, συνέβαλε καταλυτικά στην πρώτη φιλική επικράτηση των “κίτρινων”.

 Ο Διούδης, στην παρθενική του εμφάνιση κάτω από τα γκολπόστ του Άρη, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στα 45λεπτα του ματς κόντρα στους Λομβαρδούς, ενώ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων κάνοντας αυτό που γνωρίζει καλύτερα στη διαδικασία που έκρινε τον νικητή της πρώτης αυτής αναμέτρησης.

 Η απόκρουσή του στο πέναλτι των Ιταλών, σε συνδυασμό την άστοχη εκτέλεση του Τορτεκρόσα επέτρεψε στο συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη να πάρει την πρώτη του νίκη με σκορ 4-3 και να οδηγηθεί με αυξημένη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο σημερινό φιλικό απέναντι στην Παλέρμο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι ο διενθής τερματοφύλακας έκανε την εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο φορώντας το νούμερο που μέχρι πρότινος ήταν την πλάτη του Μιχάλη Σηφάκη, δηλαδή το 13, ενώ κατά την περσινή χρονιά ο αριθμός που είχε επιλέξει ήταν το 25.

To Top