Διούδης-Γιαννιώτας: «Ο Άρης πάντα στην καρδιά μας! Θα θέλαμε να επιστρέψουμε…»

Στο γήπεδο Χαριλάου βρέθηακν δύο πρώην «κίτρινοι», οι Σωκράτης Διούδης και Γιάννης Γιαννιώτας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στο γήπεδο που έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα, εκμεταλλευόμενοι τις διακοπές των πρωταθλημάτων τους ελέω των προκριματικών του Euro της Γαλλίας, για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του Άρη. Αφού χαιρέτησαν ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ στον πάγκο της ομάδας πριν την έναρξη του παιχνιδιού στη συνέχεια υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της ομάδας.

Ειδική αναφορά έκανε ο επίσημος Άρης. Δείτε τι αναφέρει στη σελίδα της ομάδας στο facebook:

“Δύο ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας και οι οποίοι με τη φανέλα του ΑΡΗ, πέρα από την παρουσία τους στην πρώτη ομάδα, έχουν συνδέσει το όνομά τους και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος U-20 της Superleague, βρέθηκαν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης και παρακολούθησαν το νικηφόρο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο λόγος για τους Σωκράτη Διούδη και Γιάννη Γιαννιώτα. Οι δύο νεαροί διεθνείς ποδοσφαιριστές, που επέστρεψαν στο γήπεδο που γαλουχήθηκαν ποδοσφαιρικά, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά και να συνομιλήσουν με πολλούς φίλους.
Τόσο ο Διούδης όσο και ο Γιαννιώτας επισκέφτηκαν την σουίτα της διοίκησης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ και είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τον Γιώργο Γαλανό.

Αμφότεροι εξέφρασαν την ευχή ο ΑΡΗΣ να επιστρέψει στη φυσική του θέση, ενώ σε ερώτηση του επικεφαλής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος αν θα ξαναφορούσαν τη φανέλα της ομάδας, ήταν ξεκάθαροι:

«Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται πάντα μέσα στην καρδιά μας και θα θέλαμε κάποια στιγμή να επιστρέψουμε…»”

To Top