Διούδης: “Δίκαια στις πρώτες θέσεις ο Άρης, χαίρομαι μέσα από την καρδιά μου όταν πηγαίνει καλά” (video)

Στις δηλώσεις του ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για την νίκη του Παναθηναϊκού καταθέτοντας επίσης την πικρία και τον θυμό του για κάποια πράγματα που άκουσε από την κερκίδα. 

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για τα 390 λεπτά που έχει να δεχτεί γκολ: 
“Όχι, δεν είναι άσχημα, όταν συνδυάζεται και με νίκες, ακόμα καλυτερα”!

Για το αν η νίκη αξίζει παραπάνω από τρεις βαθμούς: 
“Σίγουρα. Ξέραμε ότι είχαμε απέναντι μας έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο ο οποίος κατ εμέ δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Εμείς προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών. Σιγά σιγά βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια ότι παίρνουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, αν και ακόμα δεν έχουμε πιάσει τα στάνταρντ απόδοσης που μπορούμε. Σίγουρα είναι ένα τρίποντο που θα μας δώσει και την απαραίτητη ώθηση για τη συνέχεια”.

Για την εμφάνιση του: 
“Περιμέναμε την πίεση, ειδικά μετά το γρήγορο γκολ που πετύχαμε ξέραμε ότι ο Άρης θα αντιδράσει. Έχει ποιοτικούς παίκτες μπροστά, μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Δεν θέλω να ακουστεί τετριμμένο αυτό, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου, τόσο εμένα όσο και των συμπακτών μου και χαίρομαι όταν την κάνω όσο καλύτερα γίνεται”.

Για τη βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι: 
“Για μένα δεν υπάρχει τύχη. Νομίζω ότι περισσότερο αλλάξαμε νοοτροπία. Είμαστε μια ομάδα που της αρέσει να παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, όμως όταν αυτό δεν συνδυάζεται με καλά αποτελέσματα κάτι πρέπει να αλλάξεις. Αυτό που συζητήσαμε στην ομάδα ήταν ότι δεχόμασταν πολύ εύκολα γκολ και μπροστά είχαμε θέμα στη δημιουργία φάσεων, οπότε πρώτο μέλημα ήταν να προστατέψουμε την άμυνά μας και από εκεί και πέρα να βρούμε έστω το 1-0 για να παίρνουμε τους σημαντικούς πόντους”.

Για την αυτοπεποίθηση που θα φέρει η νίκη προκειμένου να δουλευτεί και το επιθετικό κομμάτι: 
“Ναι, δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο που θα θέλαμε, όμως το πιο σημαντικό είναι οι νίκες. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, θέλουμε να μειώσουμε τη διαφορά από τους αντιπάλους μας, να πλασαριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε στα πλέι-οφ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη”.

Για τον εκνευρισμό που είχε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού:
“Είναι κάποια πράγματα που δεν τα δέχομαι. Το ότι παίζουμε ποδόσφαιρο δεν σημαίνει ότι πρέπει να ακούμε τον καθένα που έρχεται εδώ για να ξεσπάσει, πόσο μάλλον όταν τον επόμενο μήνα κλείνω τα 28 μου χρόνια και έχω περάσει ακριβώς τα μισά σε αυτό εδώ το γήπεδο. Έχω μεγαλώσει εδώ, έχω προσφέρει πολλά, δεν ξέρω τι ξέρει ο κόσμος, όμως έχω φέρει χρήματα, έχω χαρίσει χρήματα, έχω περάσει τη μισή μου ζωή εδώ, έχω αποδείξει τι σημαίνει για μένα αυτός ο σύλλογος. Ήρθα μετά την καλύτερη χρονιά που είχα κάνει στην καριέρα μου με τον Πανιώνιο στην Β΄ Εθνική για να βοηθήσω αυτή την ομάδα. Δεν δέχομαι κανέναν να αμφιβάλλει για μένα, να αμφισβητεί την παρουσία μου εδώ και το ποιόν μου σαν χαρακτήρα.

Ήμουν εκνευρισμένος, το λέω μέσα από την καρδιά μου, για πράγματα που άκουσα από την κερκίδα, για το σπίτι μου…τι να πω; το σπίτι μου είναι 200 μέτρα από εδώ, κυριολεκτικά, εδώ έχω μεγαλώσει, το γνωρίζουν όλοι. Προσωπικά εννοείται ότι δεν έχω τίποτα με τον κόσμο του Άρη, τους σέβομαι και έχω πάρει πάρα πολλά από αυτούς και χαίρομαι μέσα από την καρδιά μου που η ομάδα τους κάνει πολύ καλή πορεία φέτος γιατί το αξίζουν, έχουν περάσει πολύ δύσκολα χρόνια. Το μόνο που θέλω να τονίσω όμως είναι ότι στα δύσκολα χρόνια που πέρασαν ήμουν και εγώ εδώ”.  

To Top