Διούδης: Η απόκρουση-μια χρονιά με Πανθρακικό και γιατί δεν πρέπει να πανηγυρίζει ο Άρης

Ο Σωκράτης Διούδης παραδέχθηκε ότι είναι ικανοποιημένος από την παραμονή της ομάδας και ξεκαθάρισε ότι δεν χωράνε πανηγυρισμοί.

“Είμαστε ικανοποιημένοι από το φινάλε. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιάς για μας, με πολλές ανατροπές. Δεν απογοητευτήκαμε ποτέ, όταν τα πράγματι δεν πήγαιναν καλά. Κάναμε αυτό που έπρεπε με τη βοήθεια του προπονητή και του κόσμου. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, για να πετύχαμε το στόχο μας” είπε μετά τον αγώνα ο νεαρός πορτιέρο του Άρη.

Για την προσωπική του απόδοση τόνισε: Σε μια δύσκολη χρονιά είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου, χωρίς να μπορώ να πω αν ήμουν καλός ή όχι. Πήρα εμπειρίες και θετικά στοιχεία και γι` αυτό μπορώ να είμαι ευχαριστημένος, καθώς και για το ότι βοήθησα την ομάδα να πετύχει το στόχο της, που αρχικά δεν ήταν η παραμονή, αλλά αυτός κατέληξε να είναι”.

Για την απόκρουση στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό: Εγώ έκανα τη δουλειά μου. Ήταν σημαντική απόκρουση, αλλά γι` αυτό είμαι στην ομάδα και χαίρομαι που αποσόβησα ένα γκολ που ίσως μας δημιουργούσε πολλά προβλήματα στη συνέχεια. Δεν θα πανηγυρίσουμε για πολύ, γιατί δεν αρμόζει στον Άρη να πανηγυρίζει για την παραμονή”.

To Top