Διούδης και Νταμαρλής στα αγωνιστικά συν του Άρη

Έγιναν πολλές αναλύσεις για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο Άρης στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, εκφράστηκαν απόψεις ουκ ολίγες, όπως κι ενστάσεις σχετικά με τη γενικότερη αγωνιστική παρουσία των κίτρινων.

Πέρα από αυτά όμως, ο Άρης μέτρησε και κάποια αγωνιστικά συν, πέρα από το σπουδαίο γκολ του Νταβίντ Αγκάνθο στο ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας και τη γενικότερα “πειστική εμφάνιση” του Ισπανού. Στα συν αυτά συμπεριλαμβάνεται σίγουρα η απόδοση του Σωκράτη Διούδη και του Ερωτόκριτου Νταμαρλή, δυο “ρούκις”, οι οποίοι έστειλαν για μια ακόμη φορά θετικά, ελπιδοφόρα μηνύματα.

Ο Διούδης δείχνει να αρπάζει την ευκαιρία και να αποτελεί μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια συνεχίζοντας την παράδοση των κίτρινων στη θέση 1, παίζοντας για δεύτερη φορά συνεχόμενη ως βασικός.

Την ίδια ώρα ο Νταμαρλής είτε μπαίνοντας ως αλλαγή (με Πανιώνιο και ΑΕΚ) είτε ξεκινώντας στην αρχική ενδεκάδα (με ΟΦΗ) έδωσε δύναμη και ποιότητα στο χώρο του κέντρου.

Φυσικά και είναι νωρίς για περισσότερα σχόλια ή συμπεράσματα, αφού χρειάζεται να “μιλήσουν” οι ίδιοι οι νεαροί με πράξεις στο γήπεδο, έχοντας διάρκεια, αλλά σε κάθε περίπτωση το πρώτο δείγμα είναι θετικό.

To Top