Διούδης: Σαν έτοιμος από… καιρό για να ριχθεί στη μάχη!

Από την αρχή της εβδομάδας, όταν προέκυψε το πρόβλημα τραυματισμού του Μάρκου Βελλίδη, ο Γιάννης Μιχαλήτσος είχε στείλει το μήνυμα για αγωνιστική ετοιμότητα στον Σωκράτη Διούδη.

Ο νεαρός πορτιέρο είναι σαν έτοιμος από καιρό για να φορέσει τα γάντια του και πάλι σε ένα επίσημο παιχνίδι των κίτρινων και να υπερασπιστεί τα κιτρινόμαυρα δοκάρια του τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα, διάστημα κατά το οποίο θα απουσιάζει ο Μάρκος Βελλίδης.
Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Διούδης έχει αγωνιστεί συνολικά σε τέσσερις αγώνες ως βασικός, τρεις στο πρωτάθλημα.

Με ΟΦΗ εντός 0-0

ΑΕΚ εκτός 1-1

Τρίπολη εκτός 1-1

και έναν στο Κύπελλο με την Καλλιθέα, στην ήττα με 3-1 στο “Ελ Πάσο”, έχοντας καταγράψει και μία απόκρουση πέναλτι στο παιχνίδι με την Τρίπολη.
Ο διεθνής πορτιέρο ποτέ δεν έπαψε να δουλεύει σκληρά και να περιμένει την ευκαιρία του. Στο διάστημα που μεσολάβησε από τον Δεκέμβριο και την άτυχη εμφάνισή του στο κύπελλο μέχρι και τώρα, προσπάθησε να δουλέψει σκληρά, ακόμη και μόνος του, θέλοντας να βελτιώσει τις ατέλειες και τα αδύναμα σημεία του και να γίνει ακόμη πιο καλός τερματοφύλακας.

Όλοι θυμούνται ότι μετά από αρκετούς αγώνες των κίτρινων στο Κλεάνθης Βικελίδης έμεινε στο γήπεδο και προπονήθηκε με τη βοήθεια του προπονητή τερματοφυλάκων. Έκανε ατομική προπόνηση, θέλοντας να γίνει ακόμη καλύτερος και να είναι έτοιμος όταν θα τον χρειαστεί και πάλι η ομάδα του.

Την Κυριακή, λοιπόν, καλείται να υπερασπιστεί με επιτυχία τα γκόλποστ του Άρη και να συμμετέχει στην αγωνιστική αντεπίθεση της ομάδας.

 

To Top