ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διούδης: “Θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό”

Ο Σωκράτης Διούδης περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Ο τερματοφύλακας του Άρη τόνισε στην media day της ΠΑΕ: “Είναι ένα πολύ όμορφο και σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο το περιμένουμε και εμείς και ο κόσμος μας. Όλοι περιμένουν τέτοια μεγάλα παιχνίδια και το σημαντικό είναι να το χαρούμε, να γεμίσουν οι φίλαθλοι το γήπεδο και να θυμηθούμε τα μεγάλα παιχνίδια, όπως τα παλιά χρόνια που έλειψαν σε όλους. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο”.

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό είπε: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, θα κοιτάξουμε στα μάτια τον Ολυμπιακό και θα παίξουμε για τις όποιες πιθανότητες έχουμε. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, εκεί επικεντρώνουμε την προσοχή μας, όπως επισημάναμε πολλές φορές, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε αυτά τα μεγάλα ματς, δεν σκέφτεσαι άλλα παιχνίδια, δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, τα δίνεις όλα και το απολαμβάνεις και από κει και πέρα, ό,τι πάρεις. Περιμένουμε τον κόσμο μας για να το χαρούμε».

Για το φαβορί του αγώνα: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, είναι ο πρωταθλητής, αλλά εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε. Θα μπούμε χωρίς άγχος για να χτυπήσουμε το παιχνίδι και σίγουρα μόνο ξεγραμμένους δεν μας λες…»

Για το αν είναι πρόκληση να αποδείξουν κάτι τόνισε: «Είναι νωρίς για να αποδείξουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο, ειδικά σε τόσο υψηλό επίπεδο. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε το καλοκαίρι, μόνο έχοντας πετύχει την άνοδό μας».

To Top