Διούδης, όπως… Γιαννιώτας

Το ταξίδι για λόγους αναψυχής του Σωκράτη Διούδη στην Γερμανία και η φωτογραφία του με τη φόρμα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, μπορεί να μην έχουν άμεσα σχέση με το μέλλον του νεαρού πορτιέρο, αλλά ουσιαστικά ανέδειξαν κάτι που είναι κοινό μυστικό στον Άρη.

Τι εννοούμε; Στην εμπορική αξία του Σωκράτη Διούδη, «ποντάρουν» οι άνθρωποι του Αρη στην προσπάθεια που καταβάλουν, προκειμένου να βρουν χρήματα για την ομάδα. Όπως έχει επισημανθεί και πριν από λίγες μέρες όσο ο Διούδης, όσο και ο… Άρης αναζητούν ομάδα, προκειμένου να παραχωρηθεί για να υπάρξει η οικονομική ανάσα που μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια να συνεχίσει ο σύλλογος στη Football League.

Δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί να επαναληφθεί ότι έγινε πέρυσι τέτοια εποχή, με την πώληση του Γιάννη Γιαννιώτα, στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, χρήματα που έδωσαν ρευστότητα για αρκετούς μήνες στον Άρη.

Πρέπει να επισημανθεί ότι όλα αυτά στην περίπτωση που οι κίτρινοι κατορθώσουν να δηλώσουν συμμετοχή στη Football League. Στο ενδεχόμενο της Γ΄ Εθνικής, ο Διούδης μένει ελεύθερος (όπως και όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ομάδας).

To Top