“Διπλά” Γουίγκαν και Γέοβιλ με κάλυψη Draw No Bet

Μπορεί να είμαστε στο μέσο των εορτών, ωστόσο η δράση στην Αγγλία δε σταματά ποτέ. Έτσι έπειτα την Boxing Day, οι ομάδες του Νησιού επιστρέφουν στους αγωνιστικούς χώρους λίγες μέρες μετά και αναμετρώνται για τελευταία φορά το 2012.

Από τις σημερινές μας προτάσεις ξεχωρίζουν δύο σημεία που βρίσκονται στην κατηγορία «Μονά». Αρχικά το «Διπλό» Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Γουίγκαν με αντίπαλο την Άστον Βίλα και το «Διπλό» Draw No Bet της Γέοβιλ με αντίπαλο την Πόρτσμουθ. Η Άστον Βίλα έχει δεχθεί στο φετινό πρωτάθλημα 21 γκολ περισσότερα από αυτά που έχει σκοράρει, ο χειρότερος «ισολογισμός» από κάθε άλλη αντίπαλό της. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απο την «οχτάρα» κόντρα στην Τσέλσι και απο την «τεσσέρα» εντός έδρας με την Τότεναμ και δείχνουν ανύμποροι να αντιδράσουν. Από την άλλη πλευρά το παιχνίδι για την Γουίγκαν είναι «έξι πόντων», μια και ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά από έξι ανεπιτυχείς προσπάθειες. Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν για τους «λάτικς» και αυτό φαίνεται ότι το γνωρίζουν καλά τόσο ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, όσο και οι παίκτες του, που σήμερα μπορούν να εκμεταλλευτούν την κακή κατάσταση της Βίλα. Στον αγώνα της Πόρτσμουθ με τη Γέοβιλ, οι γηπεδούχοι προέρχονται απο 4 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, πράγμα που τους αφήνει για ακόμα μία αγωνιστική στη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Γέοβιλ που βρίσκεται στη 12η θέση μετράει τρία «διπλά» στις τελευταίες έξι εξόδους της και σήμερα είναι ικανή να φύγει με ακόμα ένα «τρίποντο». Συνεχίζοντας στα «Μονά» βρίσκουμε τον «Άσσο» της Μπόλτον με αντίπαλο την Μπέρμιγχαμ σε απόδοση 1.95, τον «Άσσο» της Έξετερ με αντίπαλο την Μπαρνέτ σε απόδοση 1.91 και τον «Άσσο» της Στόουκ κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Στις «Μπόμπες» πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet της Σάντερλαντ με αντίπαλο την Τότεναμ σε απόδοση 2.50. Η Σάντερλαντ προέρχεται απο τη μεγάλη νίκη κόντρα στην κραταιά Σίτι, ενώ προέρχεται απο 3 νίκες τις τελευταίες 4 αγωνιστικές. Σήμερα είναι ικανή να κοντράρει και τη φορμαρισμένη Τότεναμ, που αποτελεί τη μοναδική ομάδα στην Premier League που έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Συνεχίζοντας πάμε στη Σκωτία, όπου βρίσκουμε το Χ2 της Αμπερντίν με αντίπαλο την Νταντί σε απόδοση 1.96, ενώ και στη Γ’ Σκωτίας πάμε με το Χ2 της Στέρλινγκ με αντίπαλο την Μοντρόουζ σε απόδοση 2.02. Η έκπληξη με τη μεγαλύτερη απόδοση έρχεται απο την Πρέμιερ Λιγκ και είναι το Χ2 της Γουέστ Μπρομ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 3.70. Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες».

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και καλές γιορτές.

To Top