ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διπλά εκτεθειμένος ο… θεματοφύλακας Ερασιτέχνης! Ιδού το άρθρο 7 για τον “επιδιαιτητή Φωτιάδη” (photo)

Την ώρα που θα περιμέναμε από τον… θεματοφύλακα Ερασιτέχνη Άρη να σταθεί στο ύψος του σημαντικού ρόλου του, σε αυτές τις κρίσιμες μέρες για τον σύλλογο και να αναλάβει τις ευθύνες του, βρισκόμαστε στη διαδικασία καταγραφής (επιεικώς) ηθικά ελέγξιμων ενεργειών και αποφάσεων του.

Με απλά λόγια, ενώ θα περιμέναμε από τον ΑΣ Άρης:

1. Να διασφαλίσει τις ίσες αποστάσεις και τη νομιμότητα.

2. Να ζητήσει ευθύνες γιατί ο Άρης δεν κατάφερε να ανέβει από τη Γ΄εθνική, παρά το γεγονός ότι φέρεται να έχει χρεωθεί με χιλιάδες ευρώ, μετά το πέρας της αγωνιστικής χρονιάς.

3. Να κινήσει κάθε εισαγγελική έρευνα και να ζητήσει ευθύνες γιατί ο Άρης βρέθηκε με χρέη τόσων εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσει και να τελεί υπό εκκαθάριση.

4. Να ζητήσει εξηγήσεις γιατί παρουσιάστηκε στο “τσεπάκι” η άνοδος, θέμα λίγων ημερών, μετά την 17η Μαϊου, ως άλλο… plan B, εντούτοις δυο μήνες μετά ο Άρης σέρνεται στην αβεβαιότητα, ακούγοντας μόνο λόγια και εκθέσεις ιδεών.

5. Να κάνει απολογιστική γενική συνέλευση για τη χρονιά που πέρασε.

6. Να ορίσει καθώς είναι υποχρεωμένος γενική συνέλευση που θα καθορίζει το μετοχικό κεφάλαιο της υπό σύσταση νέας ΠΑΕ εφόσον ανέβει τελικά (κάτι που εύχεται όλη η κιτρινόμαυρη οικογένεια) από την “πόρτα” των δευτεραθλητών στη Football League.

7. Να δώσει εξηγήσεις γιατί ένας παράγοντας έχει αποδεδειγμένα “στενή σχέση” με τον έναν από τους υποψήφιους το ποδόσφαιρο, ορίστηκε με τις… ευλογίες του ΑΣ “επιδιαιτητής” (ενόχλησε ακόμη και η λέξη που οι ίδιοι υπέγραψαν παραπληροφορώντας στην ανακοίνωση για ρόλο επιτηρητή)…

γίναμε μάρτυρες ανακοινώσεων που θέλουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Επειδή κάποιοι δεν αντέχουν το 50-50 το PRESSARIS δημοσιεύει σήμερα το επίμαχο άρθρο 7 του μνημονίου (το οποίο κατά δήλωση μελών του) δεν υπέγραψε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο ορίζεται σαφώς ότι ο “Όμηρος Φωτιάδης είναι ο επιδιαιτητής για τη σωστή τήρηση των όρων της σύμβασης”.

Ο Ερασιτέχνης λοιπόν, καλό είναι πριν βγάζει ανακοινώσεις που τον εκθέτουν διπλά (και ηθικά, αλλά και σε θέματα αξιοπιστίας) καλό είναι να λειτουργήσει προς το συμφέρον του συλλόγου και μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ την χθεσινή ανακοίνωση του ΑΣ Άρης και τα ερωτήματα που έθεσε το PRESSARIS…

Ιδού λοιπόν, το άρθρο 7, το οποίο υπογράφτηκε από τον Τάσο Οικονόμου για τον ΑΣ και τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη από την οικογένεια Κάλας.

epidiaititis

To Top