“Διπλά” με κάλυψη για Σουίντον και Νόνιτον Τάουν

Πλούσια αθλητική δράση μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα, καθώς τόσο σε Ποδοσφαιρο όσο και σε Μπάσκετ διεξάγωνται πάρα πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στην Ελλάδα η μάχη για την παραμονή «φουντώνει» με την Κέρκυρα να φιλοξενεί τον Πλατανιά και να παίζει το… τελευταίο της χαρτί για παραμονή. Νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες θέλει ο Πανθρακικός που έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ το ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που θέλει να αποδείξει πως δεν περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος. Στην Ισπανία ξεχωρίζει το «clasicο» δεύτερο σε μία εβδομάδα, για το πρωτάθλημα αυτήν τη φορά, χωρίς βέβαια βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με την Μπάρτσα να ζητά «εκδίκηση» για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Στην Ιταλία ξεχωρίζει ο αγώνας Μίλαν – Λάτσιο, ενώ στο Νησί ο Μπενίτεθ ίσως παίζει το κεφάλι του κόντρα στην Γουέστ Μπρομ.

Ξεκινάμε με την κατηγορία «Μονά» και το σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Σουίντον κόντρα στην Κόβεντρι σε απόδοση 1.95. Οι γηπεδούχοι, παρότι εκτός έδρας είναι αρκετά καλοί, δεν είναι παρόμοια τα αποτελέσματά τους και μπροστά στο κοινό τους, με την ομάδα του Κάρλσλεϊ να προέρχεται από δύο σερί ήττες και παράλληλα μόνο δύο τρίποντα στα έξι πιο πρόσφατα που έδωσε. Από την άλλη πλευρά η Σουίντον εξακολουθεί να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Ιταλού τεχνικού, η αποχώρηση του οποίου φαινεται να την έχει επηρεάσει καθώς έχει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, παρ’ όλα αυτά όμως απέχει μόνο δύο βαθμούς από την απευθείας άνοδο. Να σημειώσουμε πάντως ότι παραμένει αήττητη στις πέντε τελευταίες της εξόδους (3-3-0), ενώ προέρχεται από δύο σερί διπλα και σήμερα μπορεί να κάνει και το τρίτο, αφού παρουσιάζει θέληση για άνοδο. Συνεχίζουμε με τον «Άσσο» της Λοριάν κόντρα στη Βαλενσιέν σε απόδοση 1.90 στην αδειοδοτημένη Playbet. Μία μόλις ήττα έχουν υποστεί εντός έδρας στο Πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι (7-5-1) και σήμερα έχουν το προβάδισμα κόντρα στη Βαλενσιέν που σημείωσε τη μοναδική της νίκη στην έδρα της Λοριάν τον Αύγουστο του 2007. Στην Κόνφερανς έχουμε επιλέξει το Διπλό Draw No Bet (draw no bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Τάμγουόρθ με αντίπαλο την Μπάροου σε απόδοση 2.04. Η γηπεδούχος ομάδα έχει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση της Κόνφερενς με 15 γκολ ενεργητικό και τη χειρότερη άμυνα της (εντός και εκτός) με 65 γκολ παθητικό διαθέτει. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και δείχνουν να έχουν «καθαρίσει» με την παραμονή τους. Πάντως σήμερα με νίκη θα έχουν σίγουρα το… κεφάλι τους ήσυχο. Πάμε και στο «clasicο» της Ισπανίας, όπου βρίσκουμε δυνατό σημείο την εκδίκηση της Μπαρτσελόνα με κάλυψη στο Draw No Bet. Έτσι το «Διπλό» DNB παίζεται σε απόδοση 1.78. Οι «μπλαουγκράνα» είναι καλύτερη ομάδα και το αποδεικνύουν με τον τρόπο που παίρνουν το πρωτάθλημα, χωρίς μεγάλη δυσκολία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό έχουν γνωρίσει δύο συνεχόμενες ήττες. Πιστεύουμε ότι η περίοδος «ντεφορμαρίσματος» πέρασε και «αφύπνησε» τους Καταλανούς που σήμερα θα αποδείξουν πως είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου και θα δώσουν ένα μήνυμα στη Μίλαν ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε εδώ όλες τις προτάσεις στην κατηγορία «Μονά».

Πάμε στις «Μπόμπες» όπου για σημείο της ημέρας έχουμε κρατήσει το Χ2 της Νόνιτον Τάουν κόντρα στη Χέρεφορντ. Συνεχίζοντας βρίσκουμε το 1Χ του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό σε απόδοση 2.80. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν στους δύο αγώνες με τη Λεβάντε πως δεν είναι σε καλή περίοδο, ενώ και με τον Άρη αποδοκιμάστηκαν απο το κοινό τους, αφού δεν κατάφεραν να καθαρίσουν το «ματς» και μέχρι το τέλος άφησαν το αντίπαλο να… ελπίζει (2-1). Θα πρέπει να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε και μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο στα Γιάννενα, με τα συνεχή παιχνίδια να έχουν αφήσει εμφανή σημάδια κούρασης στους παίκτες του Μίσελ. Ο ΟΦΗ απο την άλλη θέλει οπωσδήποτε απο το σημερινό παιχνίδι κάτι καλό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπλέκει με τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή. Δείτε εδώ όλες τις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία «Μπόμπες»

Στην κατηγορία «Σύστημα» πάμε με 5 παιχνίδια σε σύστημα 3-4-5 (16 στήλες x 4€) και συνολικό ποντάρισμα 64€. Αναλυτικά τα σημεία:

Στόουκ Σίτι – Γουέστ Χαμ 1 (2.38)

Γιορκ – Μπράντφορντ 1 DNB (1.97)

Ρος Κάουντι – Ινβερνές 1 DNB (1.91)

Μπαστιά – Αζαξιό 1 (2.30)

Πανθρακικός – Ατρόμητος 1 DNB (2.09)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας σήμερα έχει ξεχωρίσει 5 σημεία με πιο δυνατά το -1 Μιτελντόιτσερ (1.95) στην αναμέτρηση με την Μπραουνσβάιγκ, το -1.5 της Μπεϊρούθ (1.91) κόντρα στην Τριέρ και τέλος το +5.5 Παρί Λαβαλουά – Λε Μαν σε απόδοση 1.85.

Στο Τένις έχουμε ισπανικό ντέρμπι μεταξύ Φερέρ και Ναδάλ με τον tipster μας να επιλέγει για νίκη τον Ναδάλ σε απόδοση 1.53. Είναι φανερό πως ο Ναδάλ παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένος και αυτή πρόκειται για μια μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει ένα σημαντικό τίτλο μετά από καιρό. Ίσως η πρώτη μεγάλη δοκιμασία για τον Ναδάλ μετά την επιστροφή του, όμως το γεγονός πως ο Φερέρ έχει να πανηγυρίσει νίκη στο χώμα απέναντι στον συμπατριώτη του από το πρώτο τους ραντεβού το 2004, δεν μας δίνει άλλη επιλογή από το να εμπιστευτούμε τον Ναδάλ για ακόμη μια φορά.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis.

 

To Top