Διπλή… ανακούφιση Μασάδο

Ο Μανουέλ Μασάδο φρόντισε τις τελευταίες μέρες να κρατήσει τη θέση και τις αποστάσεις που επιβάλλει η θέση του. Από τη μια αντιλήφθηκε τα αιτήματα των παικτών και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο οικονομικό. Από την άλλη, γνώριζε ότι πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα για να είναι πανέτοιμη στον αγώνα με τον Εργοτέλη, προκειμένου να συνεχίσει τις επιτυχίες.

Ο Πορτογάλος δεν έκρυψε προς τους ποδοσφαιριστές ότι κατανοεί τα προβλήματά τους και εύχεται να δοθεί λύση. Λύση μπορεί να μην δόθηκε, αλλά η παράταση χρόνου και η επιστροφή στις προπονήσεις του λύνει τα χέρια.

Η επάνοδός τους στις προπονήσεις ανακούφισε, όπως ήταν φυσικό τον Μανουέλ Μασάδο, ο οποίος έτρεμε στην ιδέα να συνεχιστεί η αποχή, αφού θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο το έργο του να τους προετοιμάσει κατάλληλα για το παιχνίδι με τους Κρητικούς την ερχόμενη Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ανακούφιση ήταν διπλή, αφού συν τοις άλλοις είδε με ικανοποίηση να αυξάνονται οι επιλογές του, καθώς Ακόστα, Γιαννιώτας και Πρίττας εμφανίστηκαν έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Η συνέχεια θα δοθεί στο γήπεδο από όλους, εκεί όπου θέλουν να αφήσουν στην άκρη προς το παρόν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα.

To Top