ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διπλή αποστολή του Άρη στα κέντρα αποφάσεων του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Ο Άρης θα κληθεί στο άμεσο μέλλον να αποφασίσει σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετέχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μπορεί να υπάρχει μια… ροπή προς τη νέα διοργάνωση της FIBA ωστόσο κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει τίποτα δεδομένο, διότι ακόμα δεν υπάρχουν όλα τα “χαρτιά” πάνω στο τραπέζι.

Οι κίτρινοι παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και το διαφαινόμενο “σχίσμα” και περιμένουν ώστε να πάρουν την πιο συμφέρουσα απόφαση για το ευρωπαϊκό μέλλον τους.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Νίκος Λάσκαρης θα είναι σήμερα στη Γενεύη για να παρακολουθήσει δια ζώσης τη κλήρωση των τριών προ-Ολυμπιακών τουρνουά, στο περιθώριο της οποίας θα υπάρξουν διεργασίες και για τη νέα διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διοργανώσει από τη νέα περίοδο η Παγκόσμια Ομοσπονδία. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο και θα συζητήσει την πιθανή συμμετοχή του Άρη σε αυτή τη διοργάνωση.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπακυριάκης βρίσκεται ήδη στην Βαρκελώνη για να συμμετέχει σε έναν κύκλο εργασιών με άλλα στελέχη ομάδων του Γιούροκαπ σήμερα. Εκεί αναμένεται να γίνει ενημέρωση για το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας και του Γιούροκαπ και πώς θα συνεχίσουν να συνδέονται οι δύο διοργανώσεις.

To Top