«Διπλή» δίκη για τον Πογκμπά

Χθες (14/9) το περιβάλλον του Πολ Πογκμπά γνωστοποίησε το αίτημα για δεύτερη ανάλυση, καθώς ο παίκτης βρέθηκε θετικός σε συνθετική τεστοστερόνη μετά το τεστ αντιντόπινγκ που υποβλήθηκε στην Dacia Arena του Ούντινε, στο τέλος του αγώνα με την Ουντινέζε (1η αγωνιστική του πρωταθλήματος), με τις μετρητικές αναλύσεις να έχουν προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στη σημερινή έκδοση της Gazzetta dello Sport, αν το θέμα ντόπινγκ για τον Γάλλο μέσο αναβλήθηκε ως την προαναφερόμενη την ημερομηνία, τα ραντεβού με τη Δικαιοσύνη δεν έχουν τελειώσει.

Ο Πογκμπά βρίσκεται σήμερα (15/9) στο Παρίσι, όπου θα απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή για την υπόθεση εκβίασης που φέρεται να υπέστη και για την οποία βρίσκονται υπό έρευνα μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του Ματίας.

Επιστρέφοντας στο θέμα του ντόπινγκ, το αποτέλεσμα της αντι-ανάλυσης θα είναι σχεδόν άμεσο και ο έλεγχος θα γίνει στο Acqua Acetosa της Ρώμης, το μοναδικό εργαστήριο αντιντόπινγκ στην Ιταλία που έχει εξουσιοδοτηθεί από τον Wada. Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, θα ξεκινήσει έρευνα από την εισαγγελία αντιντόπινγκ για τον παίκτη.

To Top