Γιατί έμεινε διπλά ικανοποιημένος ο Κάμπος

Άκρως θετική είναι η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Άρη σύμφωνα με το τεχνικό τιμ στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πάουλο Κάμπος.

Κι αυτό γιατί ενώ τα περιθώρια έχουν ήδη στενέψει και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο έχουν δείξει ότι αφομοιώνουν γρήγορα τον νέο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Μπορεί το 4-4-2 να μην είναι άγνωστο στους ίδιους, ωστόσο η διαφορετική προσέγγιση του συστήματος από τον Βραζιλιάνο τεχνικό προσθέτει δυσκολίες που πρέπει άμεσα να ξεπεραστούν.

Παράλληλα, το τεχνικό τιμ δείχνει εξαιρετικά ικανοποιημένο και από την διάθεση που επιδεικνύουν επί καθημερινής βάσεως στις προπονήσεις. Η ψυχολογία μετά την τραγική εμφάνιση και ήττα από την Δόξα Δράμας βρίσκεται σε καλύτερα επίπεδα,αποτέλεσμα της δουλειάς του Βραζιλιάνου που έχει τονίσει ότι είναι ένας τομέας που δίνει πάντα μεγάλη σημασία.

Το μόνο που απομένει είναι να εμφανίσουν την ίδια διάθεση και εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς εκεί θα φαίνεται η πραγματική εικόνα της ομάδας.

To Top