ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διπλή “μάχη” του Άρη στο CAS: 13/1 για Οριόλ, 8/2 για την υπόθεση Ντουρμισάι (photos)

Δύο φορές θα βρεθεί στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο τον επόμενο μήνα ο Άρης, καθώς έχει τις υποθέσεις των Οριόλ και Ντουρμισάι.

Όπως προκύπτει από την λίστα ακροάσεων του CAS, η υπόθεση Οριόλ θα εκδικαστεί στις 13 Ιανουαρίου και στις 8 Φεβρουαρίου η υπόθεση για το δελτίο του Φιορίν Ντουρμισάι.

Όπως είναι γνωστό, τον περασμένο Ιούνιο με σχετική επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, η FIFA ενημέρωσε πως επιδικάζει το ποσό των 750.000 (!!!) ευρώ για χρέος της παλιάς ΠΑΕ στον Οριόλ Λοθάνο. Μια υπόθεση που δεν… χάθηκε σε κάποιο συρτάρι της ΕΠΟ και κινητοποίησε τους κιτρινόμαυρους, όπως και στην περίπτωση του Τζον Ίμπε.

Ο Ισπανός πρώην αμυντικός του Άρη, ζητάει όλο το συμβόλαιό του, παρότι έφυγε τον πρώτο χρόνο και έπαιξε σε άλλες ομάδες μετά! Με λίγα λόγια, θέλει να πληρωθεί για χρήματα που δεν δούλεψε, ενώ ήδη πληρωνόταν από άλλη ομάδα.

Η υπόθεση της FIFA δεν είναι και τόσο διαφορετική, καθώς αφορά και αυτή την παλιά ΠΑΕ και την νέα ΠΑΕ Άρης. Στον Άρη δόθηκε αναστολή ενός χρόνου, γι αυτό και οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν κανονικά μεταγραφές το καλοκαίρι. Ωστόσο, θέλουν να ξεκαθαρίσουν στο Ανώτατο Δικαστήριο πως κάθε τους κίνηση ήταν πλήρως εναρμονισμένη με την ελληνική νομοθεσία, επομένως η νέα ΠΑΕ, δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ Άρης.

To Top