Διπλή συμμετοχή στην πυγμαχία γυναικών

Με δύο αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί ο Άρης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας γυναικών, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Ελευθερούπολη Καβάλας από την ερχόμενη Παρασκευή (25/11) μέχρι και την Κυριακή (27/11).
Συγκεκριμένα, ο σύλλογος θα έχει δύο πυγμάχους στην κατηγορία των 60 κιλών, την Γεωργία Βαχανίδου και την Χαρά Γιάντση.

Η Γεωργία Βαχανίδου έχει αποδείξει ήδη την αξία της, καθώς αγωνίζεται στα πανελλήνια πρωταθλήματα νεανίδων – γυναικών από το 2003 και έχει κατακτήσει τέσσερα χρυσά, τρία αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο. Στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, η έμπειρη πυγμάχος είχε πάρει τη 2η θέση, αφού όμως αδικήθηκε στον τελικό.

Από την πλευρά της, η Χαρά Γιάντση θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών, με κύριο στόχο να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και φυσικά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Οι προπονητές του τμήματος, Γιώργος Γκαβέζος και Στέργιος Κωστίδης, καθώς και οι έφοροι κ. κ. Δημαρέλης και Κάμος, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προετοιμασία των κοριτσιών και τη βεβαιότητα πως θα εκπροσωπήσουν επάξια τον Άρη σε μια ακόμη διοργάνωση.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι του τμήματος απεύθυναν κάλεσμα προς όλους όσοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα της πυγμαχίας, είτε για πρωταθλητισμό, είτε για απλή άσκηση και γνώση τρόπων αυτοάμυνας. Σημειώνεται πως στον σύλλογο λειτουργούν τμήματα παιδικής ακαδημίας, αγωνιστικά, και ακαδημία αυτοάμυνας στα οποία μπορούν να εγγραφούν όσοι το επιθυμούν ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου.

Πληροφορίες μπορούν λάβουν οι ενδιαφερόμενοι, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 6972 142326 είτε προσερχόμενοι στην αίθουσα πυγμαχίας του Άρη (κάτω από τη Θύρα 7 του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης), καθημερινά στις ώρες των προπονήσεων (20:30 -22.30).

To Top