Διπλασιασμοί με Όσιγιεκ και Μεξικό

787. Όσιγιεκ – Πογκόν (22:00)

Ανοιχτή η πρόκριση στην αποψινή ρεβάνς μετά το 0-0 που έφεραν οι δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι και αφού δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Όσιγιεκ, μετά το «Χ» στην Πολωνία πήρε σπουδαίο διπλό επί της Χάιντουκ στο πρωτάθλημα Κροατίας. Καλή απουσία αυτή του μέσου Ζάπερ. Η Πογκόν το φοβήθηκε το πρώτο ματς και έπαιξε αρκετά αμυντικά, καλύτερη η εμφάνισή της στο πρωτάθλημα, επικράτησε 2-0 εντός της Γκόρνικ Ζάμπρζε. Κομπλέ η αποστολή της.

Διάβασε εδώ τα πιο έγκυρα προγνωστικά!

Προγνωστικό: Η Όσιγιεκ έφερε την πρόκριση στα μέτρα της, καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Διπλασιάζει η απόδοση του άσου.

806. Μεξικό – Καναδάς (30/7 05:00)

Κλείνουμε με τον ημιτελικό του Gold Cup. Το Μεξικό επιβεβαιώνει στο τουρνουά τον τίτλο του φαβορί, πέρασε… αέρα στον προηγούμενο γύρο το εμπόδιο της Ονδούρας (3-0) και μεγάλωσε το αήττητο σερί στα 10 παιχνίδια, ενώ η εστία του έχει να παραβιαστεί για 630 λεπτά! Δίκαια βρίσκεται εδώ και ο Καναδάς, κέρδισε 2-0 την Κόστα Ρίκα στους «8», παρότι είχε σημαντικές απουσίες. Λείπει ξανά ο κομβικός φορ Λαρίν.

Προγνωστικό: Η πορεία του Καναδά αποτελεί υπέρβαση, ενώ το Μεξικό δείχνει αχτύπητο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ανεβαίνει στο 2.05 η απόδοση του άσου αν συνδυαστεί με το Over 1,5.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Conference League στο Foxbet.

To Top