Διπλασιασμός χωρίς ρίσκο στο «Ντα Λουζ»!

Μπορεί να μην είναι πολλές οι επιλογές μας στο κουπόνι της Τρίτης, προκύπτουν όμως πολύ «δυνατά» πονταρίσματα. Θα σταθούμε στο πορτογαλικό ντέρμπι, καθώς και την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου της Γαλατασαράι στην Τουρκία.

Μπενφίκα – Πόρτο

Μέσα σε τρεις ημέρες έκανε δύο διπλά στην έδρα της Γκιμαράες. Αφού την απέκλεισε στο Κύπελλο, επικράτησε και για το πρωτάθλημα με σκορ 1-0. Όχι βέβαια πως είχε πειστική εμφάνιση, στάθηκε τυχερή όμως και χτύπησε εκεί που έπρεπε. Ακόμα κι έτσι πάντως, οι «αετοί» δεν έχουν δεχθεί γκολ στα τρία τελευταία τους παιχνίδια. Στον αντίποδα, η Πόρτο ήταν ιδιαίτερα ορεξάτη και επιβλήθηκε άνετα με σκορ 4-1 της Τσάβες, συνεχίζοντας την εκπληκτική της πορεία. Συμπλήρωσε 20 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 21 παιχνίδια της και παραμένει στο +5 από τη σημερινή της αντίπαλο. Το ζήτημα για τους «δράκους» είναι το βαρύ τους πρόγραμμα και περιμένουμε σήμερα να μην πάρουν πολλά ρίσκο. Για το λόγο αυτό πάμε με το σενάριο της ισοπαλίας στο ημίχρονο.

Μπολούσπορ – Γαλατασαράι

Έχει πληρώσει τα λάθη της το τελευταίο δίμηνο η Μπολούσπορ. Έχει συμπληρώσει επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη. Διάστημα στο οποίο έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 8η θέση της δεύτερης κατηγορίας. Το περασμένο Σάββατο δε, ηττήθηκε με σκορ 3-1 από την Ανκαρασπόρ στην Άγκυρα. Στον αντίποδα, η Γαλατασαράι έκανε ότι ήθελε στο εντός με την Ανκαραγκουτσού και τη διέλυσε με σκορ 6-0. Παρέμεινε έτσι στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας. Σε κάθε περίπτωση, πιθανότατα θα κάνει ροτέισον σήμερα και ενώ το Σάββατο ακολουθεί κρίσιμο ματς μετη Γκοζτέπε. Ακόμα κι έτσι, η «Τσιμπ Μπομ» είναι πολύ πιο ποιοτική και δύσκολα θα πέσει θύμα έκπληξης. Πάμε με την επιλογή να δούμε γκολ και θα αγοράσουμε το over 2.25 που η τιμή του είναι οριακά αποδεκτή.

Στο Foxbet.gr εκτός από τα πάντα για το στοίχημα, θα μάθεις τι παίζει με τα kazino!

To Top