ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλός στόχος σήμερα κόντρα στο Μεσολόγγι: Νίκη με +4 πόντους! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο Άρης είναι σε δύσκολη θέση και στη φετινή Basket League, αλλά έχει την ευκαιρία να κάνει ένα σημαντικό βήμα για να φύγει από αυτή, κερδίζοντας σήμερα (17:00) στο Παλέ το Μεσολόγγι με διαφορά +4 πόντων, ώστε να έχει πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οι κίτρινοι – δυστυχώς για άλλο ένα χρόνο – δίνουν “τελικούς” για διαφορετικούς λόγους από αυτούς που επιτάσσει το DNA του τμήματος.

Αυτή είναι η πραγματικότητα όμως και αυτή θα πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα, οι παίκτες και οι προπονητές. Στόχος σήμερα για να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την αποφυγή των περιπετειών είναι η νίκη με διαφορά +4 πόντων ώστε να καλυφθεί και η ήττα (73-70) από τον αγώνα του α’ γύρου στο Αγρίνιο.

Ο Άρης έχει προβλήματα, καθώς Λιτλ, Μιλόσεβιτς και Ντραγκίτσεβιτς δεν προπονήθηκαν με την ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς όλη τη βδομάδα. Ο Αμερικανός θα είναι παρών, οι άλλοι δύο λογικά διαθέσιμοι, αλλά προφανώς όχι 100% έτοιμοι από θέμα αγωνιστικού ρυθμού.

Οι κίτρινοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να δείξουν ότι είναι συνειδητοποιημένοι ως προς την κρισιμότητα του αγώνα. Υπάρχουν παίκτες με προσωπικότητα στο ρόστερ, καιρός είναι να βγουν μπροστά και να κάνουν αυτό που πρέπει, ειδικά σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα που επίσης έχει παίκτες με προσωπικότητα και ικανότητες όπως ο Γκότσερ ή ο Λόρενς ή ακόμα και ο νεοφερμένος Πουαριέ.

Τα… κουκιά είναι μετρημένα. Υπάρχουν άλλοι 11 αγώνες και ο Άρης για να μην έχει πρόβλημα οφείλει να κερδίσει σήμερα με +4 πόντους το Μεσολόγγι και να μαζέψει τουλάχιστον άλλες τέσσερις νίκες στη συνέχεια. Προς το παρόν ο στόχος σήμερα είναι ένας: Νίκη με +4.

To Top