ΜΠΑΣΚΕΤ

Διπλό βαθμολογικής… ηρεμίας θέλει σήμερα ο Άρης στο Ιβανώφειο (PRESSARIS LIVE, 17.00)

Διπλό βαθμολογικής… ηρεμίας θέλει να πετύχει σήμερα (17.00) ο Άρης στο Ιβανώφειο κόντρα στον Ηρακλή για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική της Basket League.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν απουσίες, θα παρουσιαστούν πλήρεις με στόχο να κατακτήσουν την έκτη τους φετινή νίκη που θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογική ανάσα με στόχο την όσο πιο γρήγορη παραμονή. Η ψυχολογία όλων μέσα στην ομάδα είναι ανεβασμένη μετά την καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι στη Λάρισα (70-52), θέλουν να πατήσουν πάνω σε αυτό, να πιάσουν και να προσπεράσουν τον αντίπαλό τους.

Ο Άρης έχει ρεκόρ 5-10, ο Ηρακλής έχει μία νίκη παραπάνω (6-9), με την ομάδα του Σάββα Καμπερίδη να έχει επικρατήσει στο παιχνίδι του Α’ γύρου, με πρωταγωνιστή τον Κουίντον ΝτεΚόζι που είχε 20 πόντους με 4/4 τρίποντα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής προέρχεται επίσης από σημαντική νίκη, στην έδρα του Περιστερίου (70-79) βάζοντας στοπ σε ένα σερί τεσσάρων ηττών στο πρωτάθλημα.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρίσκεται πλέον στον πάγκο της ομάδας, αυτό θα είναι το τρίτο του παιχνίδι, μετρώντας ως τώρα μία νίκη και μία ήττα, ενώ η ομάδα το τελευταίο δίμηνο άλλαξε τρεις ξένους, αποκτώντας τους Χάγκινς, Ίμπανκς και Ενεχιόνια. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα ντεμπουτάρει ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στον Ηρακλή, όμως η απόκτησή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και διαιτητές είναι οι Παπαπέτρου Π. – Μάνος – Αναστόπουλος Αντώνης.

To Top