Διπλό (και) μέσα στη Δράμα για το τέλειο ξεκίνημα!

Όποιος πιστέψει ότι ο αγώνας του ΚΑΟΔ με τον Άρη σήμερα (18.00) στο “Δ. Κραχτίδης” στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι εύκολος και η νίκη είναι τυπική διαδικασία, απλά και μόνο επειδή οι κίτρινοι κέρδισαν μέσα στην Πυλαία την Τετάρτη, σφάλει οικτρά. Ο Άρης θα πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερα στη Δράμα, αν θέλει να φύγει με το “διπλό”, γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα δεδομένα.

Καταρχήν ο ΚΑΟΔ είναι ομάδα που γνωρίζει τον Άρη. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο τουρνουά της Φλώρινας, ο Άρης είχε κερδίσει με 78-72 ανατρέποντας διαφορά 15 πόντων, επιπροσθέτως όμως ο ΚΑΟΔ έχει εικόνα του Άρη από το ματς του κυπέλλου και μπαίνει σήμερα προετοιμασμένος και καλύτερα διαβασμένος από τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης επιπλέον έχει να διαχειριστεί το “πρέπει” στη νίκη, ένα “πρέπει” που ο ίδιος δημιούργησε με την απόδοσή του και τη νίκη του την περασμένη Τετάρτη. Έχει ενδιαφέρον να δει ο κόσμος την αντίδραση της ομάδας μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, απέναντι σε μια ομάδα που είναι σαφώς λιγότερο ποιοτική και “γεμάτη”, αλλά έχει παίκτες επικίνδυνους.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου φρόντισε από την πρώτη στιγμή να ρίξει τους τόνους μετά την πρόκριση, γιατί ακριβώς γνωρίζει πολύ καλά πως το σημερινό παιχνίδι είναι και δύσκολο και “πονηρό”.

Το θετικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του εκτός του Τζέρεμι Χαντ και κατάφερε μέσα από την διαχείριση του χρόνου συμμετοχής να μην τους καταπονήσει. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα σήμερα θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει και τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος πλέον προπονείται χωρίς να πονάει το γόνατό του.

 

To Top