ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα του Άρη: Πήρε Κωφοκώτσιου και Μπαξεβανίδου (photos)

Δυο μεταγραφές πραγματοποίησε το μπασκετικό τμήμα γυναικών του Άρη.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία από τις πιο ισχυρές επιλογές είναι η Moneysafe, μαζί με την κάρτα της. Διαβάστε αναλυτικά στο foxbet.gr τα πάντα για τα όριά της, τις παροχές, τι προσφέρει, την ταχύτητα στις πληρωμές και γενικά τα πάντα γύρω από το ισχυρό entry της αγοράς.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

baxevanidou

Ο ΑΡΗΣ πήρε την Μαρία Μπαξεβανίδου!

“Το γυναικείο μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Μαρίας Μπαξεβανίδου για το τμήμα των κορασίδων του ΑΡΗ από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου.

Η Μαρία Μπαξεβανίδου είναι γεννηθείσα στις 19/11/2002 στην Θεσσαλονίκη,έχει ύψος 1,73 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3.

Ξεκίνησε το μπάσκετ το 2011 στον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου,από που ήρθε στην ομάδα του ΑΡΗ.

Καλή αρχή στον ΑΡΗ Μαρία”!

kofokotsiou

Στον ΑΡΗ και η Μελίνα Κωφοκώτσιου!

“Το γυναικείο μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Μελίνας Κωφοκώτσιου για το τμήμα των κορασίδων του ΑΡΗ από τον Αστέρα Ιπποδρομίου Θεσσαλονίκης.

Η Μελίνα Κωφοκώτσιου είναι γεννηθείσα στις 11/7/2001 στην Θεσσαλονίκη,έχει ύψος 1,77 και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5.

Ξεκίνησε το μπάσκετ το 2011 στον ΑΡΗ,όπου το 2014-2015 πήγε στον Μαντουλίδη και πέρσι 2015-2016 ήταν στην ομάδα του Αστέρα Ιπποδρομίου Θεσσαλονίκης.

Καλή αρχή στον ΑΡΗ Μελίνα”!

To Top